עוגת שוקולד הפוכה
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה לא כל כך מעולה. עוגת שוקולד גרמנית הפוכה, עוגת שוקולד שזיפים הפוכה, ו עוגת שוקולד אגס הפוכה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס. בסיר קטן מחממים מים וחמאה עד להמסת החמאה. מערבבים פנימה סוכר חום; מערבבים היטב.
יוצקים לתוך משומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מפזרים קוקוס, שוקולד צ ' יפס, אגוזי פקאן ומרשמלו.
הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה; יוצקים בזהירות מעל מרשמלו.
אופים 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני הפיכת העוגה לצלחת הגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.