קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות52
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד וג'ינג'ר

עוגת שוקולד וג'ינג'ר
עוגת שוקולד וג'ינג'ר לוקחת על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 1. מנה אחת מכילה 2740 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 203 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, סודה לשתייה, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שוקולד מריר, עוגת פטל והמוס שוקולד-ג'ינג'ר שלה, עוגת שוקולד-ג'ינג'ר פאונד, ו עוגת שוקולד ג'ינג'ר אפרסק.

הוראות

1
Grease 23cm sq appoximately baking tin and get the oven going at 160C.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
In a pan melt butter, sugars and treacles. Take off the heat and stir in the milk and chopped fresh ginger. Gradually stir in beaten egg.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
Put all the dry ingrediants in a bowl except for the choclate, if you don't have any ground almonds just substitute for flour.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
Mix the Liquid mixture into the cry ingrediants.
5
Stir in the Chocolate pieces and pour into the baking tin.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
Bake for about 1 hour and don't open the oven until this time has passed otherwise it will sink. Check it's cooked with a knife in the middle.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port are great choices for Cake. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. You could try NV Solera Cream Sherry. Reviewers quite like it with a 4.5 out of 5 star rating and a price of about 17 dollars per bottle.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.