מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שוקולד ועוגת קישואים יכול להיות סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גרגרי קפה מיידיים, מלח ים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, עוגת שוקולד זוקיני בריאה עם ציפוי שוקולד אבוקדו, ו עוגת שמנת חמוצה שוקולד זוקיני עם זיגוג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177° ולשמן מחבת springform 10 אינץ ' עם חמאה או שמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. במעבד מזון, לעבד את הסוכר והחמאה עד שמנת (אתה יכול גם לעשות את זה ביד, חמוש מרית חסון).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערת ערבוב
מרית
מקציף
3
מוסיף את וניל, גרגרי קפה, וביצים, ערבוב היטב בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמס
וניל
ביצה
4
שמור כוס תערובת הקמח ולהוסיף את השאר לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
5
מערבבים עד רק בשילוב; הבלילה תהיה עבה.
6
מוסיפים את הקישואים ושוקולד צ ' יפס לתערובת הקמח השמורה וזורקים למעיל. מקפלים לתוך הבלילה להתמזג עם כף עץ-לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
קישואים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
7
יוצקים לתוך מחבת עוגה מוכנה ומפלס את פני השטח עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
מרית
8
אופים במשך 40 עד 50 דקות, עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
9
להעביר מתלה להתקרר במשך 10 דקות, להפעיל סכין סביב המחבת כדי לשחרר את העוגה, ולפתוח את הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
10
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
11
מפזרים סוכר ממתקים, זיגוג עם שוקולד נמס, או לקשט עם כמה פרוסות של קישואים גלם (אתה לא צריך לאכול אותם, אם כי).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שוקולד
קישואים
זיגוג
12
טעם
13
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
14
משוקולד וקישואים מאת Clotilde Dusoulier Copyright (c) 2007 by Clotilde Dusoulier Published by Broadway Books.קלוטילדה דוסולייה גרה במונמארטר. הבלוג עטור הפרסים שלה, Chocolate & Zucchini, הושק בשנת 2003.