קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד חלב קרמל מלוח

עוגת שוקולד חלב קרמל מלוח
עוגת שוקולד חלב קרמל מלוחה דורשת כ 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 826 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר חום, שוקולד חצי מתוק, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס חלב קרמל מלוח, שוקולד חלב וקרמל מלוח גסטטו סנט-כבוד, ו עוגת שוקולד שש שכבות של קרמל מלוח עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את השוקולדים שלך בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מכניסים את הסוכר ו 1/2 כוס מים לסיר ומניחים על אש בינונית. מערבבים עד שהסוכר מתמוסס ומביאים לרתיחה. ברגע שזה קורה, הפסיקו לערבב ותנו לו לרתיחה עד שהוא הופך לצבע ענברי, 8 עד 10 דקות בערך. (אם אתה חושב שהוא זקוק לערבוב נוסף, מברישים את דפנות התבנית במברשת מאפה רטובה, ומערבבים את כל התערובת, מרימים את הסיר עצמו בידית, נזהרים לא לגעת בקרמל אחרת הוא עלול להתגבש.) ברגע שהמיסה מגיעה לצבע אמבר כהה, הורידו את החום. עמדו לאחור מהסיר והוסיפו את השמנת לאט מאוד, תוך ערבוב בעזרת מרית חסינת חום. (אם אתה עצבני מהאדים, לבש כפפת מטבח כדי להגן על היד שלך.) ממשיכים לערבב עד שהכל משולב. לאחר שהתערובת חלקה מערבבים פנימה את המלח הדק. מורידים את האש ויוצקים את הקרמל על קערת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מלח משובחמלח משובח
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מקציפים לשילוב, מוודאים שכל השוקולד נמס. פופ במקרר במשך כ 1 שעה עד צונן לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוציאים את הציפוי מהמקרר ומקציפים אותו במיקסר ידני רק עד שהוא הופך למריחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את החמאה לחתיכות ומערבבים עד שהכל משולב. קפוץ חזרה למקרר לשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש עוגה, בצד שטוח כלפי מעלה. (אתה רוצה את העוגה בצד שטוח כלפי מעלה, כך שכשאתה נכנס אליה יהיו לך שכבות נחמדות ואחידות.) מפזרים באופן שווה 2 כוסות של הקפוא מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מפזרים פתיתי מלח ים, ואז שמים מעל את שכבת העוגה השנייה, בצד שטוח כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
מורחים את שאר הציפוי מעל החלק העליון ובצידי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מפזרים את החלק העליון עם פתיתי מלח נוספים.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
שים מתלה באמצע התנור ומחמם את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה 2 (9 על 2 אינץ') תבניות עוגה עגולות ללא מקל. מרפדים את החלק התחתון של כל אחד מהם בסיבוב נייר קלף ואז מחממים את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח יחד על נייר אפייה. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית - גבוהה, קרם את החמאה והסוכרים עד לקבלת אור ותפוח, 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
נייר אורזנייר אורז
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מערבבים עד להטמעה מלאה לפני הוספת כל ביצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
13
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל, מקפידים לשלב ממש טוב. הופכים את המיקסר לנמוך ומוסיפים לאט את החומרים היבשים, לסירוגין עם חלב החמאה, ב -3 מנות, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח. הקפד לתת לו לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
יוצקים חצי מהבלילה בכל תבנית ומורחים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית או סכין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
15
אופים עד שקיסם יוצא נקי, 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
הסר את המחבתות למדפים ואפשר לעוגות להתקרר למשך 10 דקות בערך. שחררו את שולי העוגה מהתבנית בעזרת סכין ואז הפכו אותם למתלים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
17
מוציאים את הנייר ומניחים לעוגות להתקרר לחלוטין.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק או מריר, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק או מריר, קצוץ דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרwell-מזועזע חמאה (או 1 כוס חלב בתוספת 1 כף מיץ לימון)well-מזועזע חמאה (או 1 כוס חלב בתוספת 1 כף מיץ לימון)4ביצים, בטמפרטורת החדר במשך 30 דקותביצים, בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז510דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלב, קצוץ דקשוקולד חלב, קצוץ דק13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מלח ים משובחמלח ים משובח1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם16שרימפס וורידיםפתיתי מלח ים (מומלץ: מלדון)פתיתי מלח ים (מומלץ: מלדון)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מריר למחצה, נמס ומקוררשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2מקלותחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביותחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות2מקלותחמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומן מחבתחמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומן מחבת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "