עוגת שוקולד חלב קרמל מלוח
עוגת שוקולד חלב קרמל מלוחה דורשת כ 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 826 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר חום, שוקולד חצי מתוק, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס חלב קרמל מלוח, שוקולד חלב וקרמל מלוח גסטטו סנט-כבוד, ו עוגת שוקולד שש שכבות של קרמל מלוח עבור מתכונים דומים.
הוראות
שים את השוקולדים שלך בקערה גדולה.
מכניסים את הסוכר ו 1/2 כוס מים לסיר ומניחים על אש בינונית. מערבבים עד שהסוכר מתמוסס ומביאים לרתיחה. ברגע שזה קורה, הפסיקו לערבב ותנו לו לרתיחה עד שהוא הופך לצבע ענברי, 8 עד 10 דקות בערך. (אם אתה חושב שהוא זקוק לערבוב נוסף, מברישים את דפנות התבנית במברשת מאפה רטובה, ומערבבים את כל התערובת, מרימים את הסיר עצמו בידית, נזהרים לא לגעת בקרמל אחרת הוא עלול להתגבש.) ברגע שהמיסה מגיעה לצבע אמבר כהה, הורידו את החום. עמדו לאחור מהסיר והוסיפו את השמנת לאט מאוד, תוך ערבוב בעזרת מרית חסינת חום. (אם אתה עצבני מהאדים, לבש כפפת מטבח כדי להגן על היד שלך.) ממשיכים לערבב עד שהכל משולב. לאחר שהתערובת חלקה מערבבים פנימה את המלח הדק. מורידים את האש ויוצקים את הקרמל על קערת השוקולד.
מקציפים לשילוב, מוודאים שכל השוקולד נמס. פופ במקרר במשך כ 1 שעה עד צונן לחלוטין.
מוציאים את הציפוי מהמקרר ומקציפים אותו במיקסר ידני רק עד שהוא הופך למריחה.
מוסיפים את החמאה לחתיכות ומערבבים עד שהכל משולב. קפוץ חזרה למקרר לשעה נוספת.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש עוגה, בצד שטוח כלפי מעלה. (אתה רוצה את העוגה בצד שטוח כלפי מעלה, כך שכשאתה נכנס אליה יהיו לך שכבות נחמדות ואחידות.) מפזרים באופן שווה 2 כוסות של הקפוא מעל.
מפזרים פתיתי מלח ים, ואז שמים מעל את שכבת העוגה השנייה, בצד שטוח כלפי מעלה.
מורחים את שאר הציפוי מעל החלק העליון ובצידי העוגה.
מפזרים את החלק העליון עם פתיתי מלח נוספים.
שים מתלה באמצע התנור ומחמם את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה 2 (9 על 2 אינץ') תבניות עוגה עגולות ללא מקל. מרפדים את החלק התחתון של כל אחד מהם בסיבוב נייר קלף ואז מחממים את הנייר.
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח יחד על נייר אפייה. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית - גבוהה, קרם את החמאה והסוכרים עד לקבלת אור ותפוח, 4 או 5 דקות.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מערבבים עד להטמעה מלאה לפני הוספת כל ביצה נוספת.
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל, מקפידים לשלב ממש טוב. הופכים את המיקסר לנמוך ומוסיפים לאט את החומרים היבשים, לסירוגין עם חלב החמאה, ב -3 מנות, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח. הקפד לתת לו לערבב היטב.
יוצקים חצי מהבלילה בכל תבנית ומורחים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית או סכין חמאה.
אופים עד שקיסם יוצא נקי, 25 דקות.
הסר את המחבתות למדפים ואפשר לעוגות להתקרר למשך 10 דקות בערך. שחררו את שולי העוגה מהתבנית בעזרת סכין ואז הפכו אותם למתלים.
מוציאים את הנייר ומניחים לעוגות להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "