עוגת שוקולד חם מנטה
המתכון מנטה עוגת שוקולד חם יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 375 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לך לחנות ותביא חלב, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו קאפקייק שוקולד - מבחן הקאפקייק שוקולד האולטימטיבי שאופה על ידי 50 אופים ועוד היד נטויה, דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, ו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 24 לינרים cupcake בגודל רגיל.
מערבבים את שבבי השוקולד וקפה חם יחד, ערבוב מדי פעם עד השוקולד נמס והתערובת חלקה. בקערה גדולה לנפות יחד את הסוכר, קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת, להכות את הביצים עם מיקסר חשמלי עד מעובה מעט. מוסיפים לאט את חלב החמאה, השמן והוניל.
מוסיפים את תערובת השוקולד המומסת לביצים, ומשלבים לחלוטין.
מוסיפים את תערובת הסוכר ומכים במהירות בינונית עד בשילוב טוב.
מלא את ספינות הקאפקייקס מוכנות שלושה רבעים מלאים עם הבלילה cupcake.
מניחים בתנור ואופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 18 עד 21 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
בזמן שהקאפקייקס מתבשלים, הכינו את השוקולד גנאש ואת ציפוי חמאת המרשמלו המנטה.
שים את הציפוי לתוך שקית מאפה מצויד טיפ כוכב.
כדי להרכיב: באמצעות corer תפוח, להסיר את מרכז כל cupcake. מלאו כל קאפקייק בכפית מלאה בשוקולד גנאש. בעזרת שקית האפייה עם הציפוי, תזגגי את העוגות.
מפזרים סוכריות מנטה מרוסקות.
להביא את השמנת הכבדה וחמאה לרתיחה בסיר קטן. כבה את החימום והוסף את השוקולד. מערבבים את התערובת עד חלקה. להפריש להתקרר.
מקציפים יחד את החמאה ואת קרם המרשמלו, באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מצורף מקצף.
הוסף את תמצית מנטה. מוסיפים לאט 2 כוסות של אבקת סוכר וממשיכים לערבב במהירות איטית.
מוסיפים את החלב ואבקת סוכר נוספת, עד 2 כוסות, עד לקבלת עקביות הרצוי.