קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-טופי פקאן

עוגת שוקולד-טופי פקאן
טארט שוקולד-טופי פקאן הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", אבקת קקאו הולנדית, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו שוקולד מלוח-פקאן טופי, חטיפי שוקולד-טופי-פאי פקאן, ו עוגיות שוקולד טופי פקאן ענקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, קקאו, סוכר ממתקים ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אבקת קקאואבקת קקאו
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה; דופק עד לתערובת נראה כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את הביצה והדופק פעם או פעמיים. (עצור לפני הבצק מתאסף לכדור.) להפוך על גיליון של פלסטיק לעטוף ולחץ לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מניחים את הבצק על גיליון גדול של נייר קלף מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
5
להתגלגל לתוך סיבוב 12 אינץ', לא יותר מ 1/8 אינץ ' עבה. הפוך את הבצק מעל מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת לקלף את הקלף; לחץ על הבצק לתחתית וצדדים של המחבת. (אם הבצק דמעות, פשוט לטפוח אותו בחזרה יחד.) לקצץ את הבצק העודף. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
6
מיקום מדפים בשליש האמצעי והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל, ולאחר מכן למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
אופים על המדף האמצעי, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד פריך, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
10
הכן את המילוי: קוצצים גס 1 פקאן כוס.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
11
מערבבים את החמאה, סוכר מגורען, וניל ומלח כשר בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל, ערבוב, עד התערובת הופכת ענבר כהה, 6 עד 8 דקות. מיד מערבבים בפקאנים הקצוצים ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
מלח כשרמלח כשר
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
הסר מהחום וקצף בסירופ תירס וסוכר חום עד מומס. מגניב עד פושר, ואז לטאטא את הביצים בורבון עד בשילוב. (הטארט יכול להתבצע 1 יום קדימה עד לנקודה זו; לכסות ולקרר את המילוי ולעטוף את הקרום מקורר בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
בורבוןבורבון
קרוםקרום
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
13
הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מניחים את הקליפה טארט על תבנית אפייה ויוצקים את המילוי עד שוליים. מסדרים את החצאים הנותרים 1/2 כוס פקאן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
אופים על מתלה התנור התחתון עד הטארט משחימים באופן שווה מעט כיפה במרכז, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
17
צילום: Con Poulos

מרכיבים