טארט שוקולד-טופי פקאן הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", אבקת קקאו הולנדית, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו שוקולד מלוח-פקאן טופי, חטיפי שוקולד-טופי-פאי פקאן, ו עוגיות שוקולד טופי פקאן ענקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, קקאו, סוכר ממתקים ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
אבקת קקאו
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה; דופק עד לתערובת נראה כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיפים את הביצה והדופק פעם או פעמיים. (עצור לפני הבצק מתאסף לכדור.) להפוך על גיליון של פלסטיק לעטוף ולחץ לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מניחים את הבצק על גיליון גדול של נייר קלף מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
5
להתגלגל לתוך סיבוב 12 אינץ', לא יותר מ 1/8 אינץ ' עבה. הפוך את הבצק מעל מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת לקלף את הקלף; לחץ על הבצק לתחתית וצדדים של המחבת. (אם הבצק דמעות, פשוט לטפוח אותו בחזרה יחד.) לקצץ את הבצק העודף. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
טופס טארט
מחבת
6
מיקום מדפים בשליש האמצעי והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל, ולאחר מכן למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
7
אופים על המדף האמצעי, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד פריך, 7 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
10
הכן את המילוי: קוצצים גס 1 פקאן כוס.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
11
מערבבים את החמאה, סוכר מגורען, וניל ומלח כשר בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל, ערבוב, עד התערובת הופכת ענבר כהה, 6 עד 8 דקות. מיד מערבבים בפקאנים הקצוצים ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חתיכות פקאן
מלח כשר
וניל
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
הסר מהחום וקצף בסירופ תירס וסוכר חום עד מומס. מגניב עד פושר, ואז לטאטא את הביצים בורבון עד בשילוב. (הטארט יכול להתבצע 1 יום קדימה עד לנקודה זו; לכסות ולקרר את המילוי ולעטוף את הקרום מקורר בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סירופ תירס
בורבון
קרום
ביצה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
13
הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
מניחים את הקליפה טארט על תבנית אפייה ויוצקים את המילוי עד שוליים. מסדרים את החצאים הנותרים 1/2 כוס פקאן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
אופים על מתלה התנור התחתון עד הטארט משחימים באופן שווה מעט כיפה במרכז, כ 40 דקות.