אם יש לך מלח, קמח אורז, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן, עוגת גיליון שוקולד לבן עם ציפוי שוקולד לבן, ו אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה.
הוראות
1
תנור חום ל 177°. Spray 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס בישול (ללא קמח); מפזרים 1 כף קמח דורה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
קמח דורה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לערבב 1/2 קמח דורה כוס, קמחים הנותרים, הקקאו, מסטיק xanthan, מסטיק guar, אבקת אפייה, סודה לשתייה 1/2 כפית מלח עם ויסקי; להפריש. בקערה גדולה, להכות שמן, קפה, ביצים, סוכר מגורען, חומץ ו 2 כפיות וניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מוקצף. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה על מהירות בינונית עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
מסטיק גואר
קמח דורה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
אופים 40 עד 42 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי קירור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור; מגניב לחלוטין, כ 30 דקות.
5
בקערה בינונית, לנצח ghee, וניל 1/8 כפית מלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר וחלב, מכות עד מעובה. מקציפים 4 דקות יותר או עד ציפוי רך. על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1; להפיץ עם ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; מורחים ציפוי מעל בצד העליון של העוגה.