קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת שוקולד ילדות

עוגת שוקולד ילדות
מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, קפה מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת קטיפה אדומה מושלמת-זכור אלה מילדות, שוקו נסטלה: טעם הילדות, ו זכרונות ילדות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: 2 עגול 9 אינץ מחבתות עוגה, 1 מתכת (רצוי לקזז) מרית, 1 מדחום מיידי לקרוא.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מחממים התנור ל 350 F. לשים נייר קלף בתחתית של שני מחבתות עוגה ולהשתמש ריסוס nonstick (או קצת חמאה) כדי לשמן ביסודיות את הצדדים והתחתונים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הפוך את הבלילה לעוגה: בקערה של המיקסר החשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב ולהכות את הביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור, רכות בצבע לימון, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, (מנופה על שאר החומרים) קפה (אם שימוש) ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים במיונז, בעדינות לטאטא במים החמים ולאחר מכן לקפל בתערובת ביצה / סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מערבבים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.
8
יוצקים חצי הבלילה העוגה לתוך כל אחד המחבתות מוכן.
9
מניחים את המחבתות במרכז התנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות. בדוק את העוגות כדי לוודא שהם מבושלים במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
עבור הציפוי: לעשות אמבט מים stovetop על ידי הצבת מחבת גדולה (קצת עמוק) חצי מלא עם מים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
דַק-דַק-
12
מחממים את המים עד שהם מבעבעים ואז מכבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
13
בינתיים, לשים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, 5 כפות מים וסירופ תירס בקערת מתכת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
להקציף כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מניחים את הקערה באמבט המים (עם החום כבוי) לטאטא את הלבנים ביד או עם מערבל יד חשמלי עד שהם להתפתל ולהגיע לטמפרטורה של 140 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
לטאטא את הלבנים כל הזמן חשוב כל כך פשוט לבדוק את הטמפרטורה של הלבנים מעת לעת עם מדחום. להחזיק מדחום ולטפטף בו זמנית יכול להיות קשה. כאשר הלבנים מגיעים 140 מעלות F, להסיר את הקערה מהאמבט מים. מערבבים בתמצית הוניל ומקציפים במשך 1 עד 2 דקות נוספות כדי לקרר אותו קצת. מכסים בניילון נצמד עד שמוכנים להקפיא את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
להרכיב את העוגה: בעדינות להפוך את קליעי העוגה על משטח שטוח. דק לגרר קצת שוקולד על השכבה הראשונה של העוגה. לאחר מכן, להשתמש על 1/3 של הציפוי הכולל על גבי השכבה הראשונה, לתת חלק ממנו לשפוך על החלק העליון כדי מעיל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
18
מניחים את השכבה השנייה ישירות על גבי הראשון ולהשתמש בזיגוג הנותרים כדי מעיל העליון ואת הצדדים של העוגה. תמרח עוד שוקולד על העוגה. השוקולד הזה ייצור מרקם קטן ונחמד כדי להחמיא לעוגה הרכה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
19
זמן הכנה: כ -20 דקות
20
זמן בישול: 45 דקות עד 1 שעה
21
זמן הכנה כולל: על 1hr 5 - 20 דקות