עוגת שוקולד ילדות
מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, קפה מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת קטיפה אדומה מושלמת-זכור אלה מילדות, שוקו נסטלה: טעם הילדות, ו זכרונות ילדות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: 2 עגול 9 אינץ מחבתות עוגה, 1 מתכת (רצוי לקזז) מרית, 1 מדחום מיידי לקרוא.
מחממים התנור ל 350 F. לשים נייר קלף בתחתית של שני מחבתות עוגה ולהשתמש ריסוס nonstick (או קצת חמאה) כדי לשמן ביסודיות את הצדדים והתחתונים. תניח בצד.
הפוך את הבלילה לעוגה: בקערה של המיקסר החשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב ולהכות את הביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור, רכות בצבע לימון, 5 עד 8 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, (מנופה על שאר החומרים) קפה (אם שימוש) ומלח.
מערבבים במיונז, בעדינות לטאטא במים החמים ולאחר מכן לקפל בתערובת ביצה / סוכר עד חלקה.
מערבבים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.
יוצקים חצי הבלילה העוגה לתוך כל אחד המחבתות מוכן.
מניחים את המחבתות במרכז התנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות. בדוק את העוגות כדי לוודא שהם מבושלים במרכז.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
עבור הציפוי: לעשות אמבט מים stovetop על ידי הצבת מחבת גדולה (קצת עמוק) חצי מלא עם מים על הכיריים.
מחממים את המים עד שהם מבעבעים ואז מכבים אותם.
בינתיים, לשים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, 5 כפות מים וסירופ תירס בקערת מתכת נקייה.
מניחים את הקערה באמבט המים (עם החום כבוי) לטאטא את הלבנים ביד או עם מערבל יד חשמלי עד שהם להתפתל ולהגיע לטמפרטורה של 140 מעלות F.
לטאטא את הלבנים כל הזמן חשוב כל כך פשוט לבדוק את הטמפרטורה של הלבנים מעת לעת עם מדחום. להחזיק מדחום ולטפטף בו זמנית יכול להיות קשה. כאשר הלבנים מגיעים 140 מעלות F, להסיר את הקערה מהאמבט מים. מערבבים בתמצית הוניל ומקציפים במשך 1 עד 2 דקות נוספות כדי לקרר אותו קצת. מכסים בניילון נצמד עד שמוכנים להקפיא את העוגה.
להרכיב את העוגה: בעדינות להפוך את קליעי העוגה על משטח שטוח. דק לגרר קצת שוקולד על השכבה הראשונה של העוגה. לאחר מכן, להשתמש על 1/3 של הציפוי הכולל על גבי השכבה הראשונה, לתת חלק ממנו לשפוך על החלק העליון כדי מעיל הצדדים.
מניחים את השכבה השנייה ישירות על גבי הראשון ולהשתמש בזיגוג הנותרים כדי מעיל העליון ואת הצדדים של העוגה. תמרח עוד שוקולד על העוגה. השוקולד הזה ייצור מרקם קטן ונחמד כדי להחמיא לעוגה הרכה.
זמן בישול: 45 דקות עד 1 שעה
זמן הכנה כולל: על 1hr 5 - 20 דקות