קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת שוקולד ילדות

עוגת שוקולד ילדות
מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, קפה מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת קטיפה אדומה מושלמת-זכור אלה מילדות, שוקו נסטלה: טעם הילדות, ו זכרונות ילדות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: 2 עגול 9 אינץ מחבתות עוגה, 1 מתכת (רצוי לקזז) מרית, 1 מדחום מיידי לקרוא.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מחממים התנור ל 350 F. לשים נייר קלף בתחתית של שני מחבתות עוגה ולהשתמש ריסוס nonstick (או קצת חמאה) כדי לשמן ביסודיות את הצדדים והתחתונים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הפוך את הבלילה לעוגה: בקערה של המיקסר החשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב ולהכות את הביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור, רכות בצבע לימון, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, (מנופה על שאר החומרים) קפה (אם שימוש) ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים במיונז, בעדינות לטאטא במים החמים ולאחר מכן לקפל בתערובת ביצה / סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מערבבים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.
8
יוצקים חצי הבלילה העוגה לתוך כל אחד המחבתות מוכן.
9
מניחים את המחבתות במרכז התנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות. בדוק את העוגות כדי לוודא שהם מבושלים במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
עבור הציפוי: לעשות אמבט מים stovetop על ידי הצבת מחבת גדולה (קצת עמוק) חצי מלא עם מים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחממים את המים עד שהם מבעבעים ואז מכבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
13
בינתיים, לשים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, 5 כפות מים וסירופ תירס בקערת מתכת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
להקציף כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מניחים את הקערה באמבט המים (עם החום כבוי) לטאטא את הלבנים ביד או עם מערבל יד חשמלי עד שהם להתפתל ולהגיע לטמפרטורה של 140 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
לטאטא את הלבנים כל הזמן חשוב כל כך פשוט לבדוק את הטמפרטורה של הלבנים מעת לעת עם מדחום. להחזיק מדחום ולטפטף בו זמנית יכול להיות קשה. כאשר הלבנים מגיעים 140 מעלות F, להסיר את הקערה מהאמבט מים. מערבבים בתמצית הוניל ומקציפים במשך 1 עד 2 דקות נוספות כדי לקרר אותו קצת. מכסים בניילון נצמד עד שמוכנים להקפיא את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
להרכיב את העוגה: בעדינות להפוך את קליעי העוגה על משטח שטוח. דק לגרר קצת שוקולד על השכבה הראשונה של העוגה. לאחר מכן, להשתמש על 1/3 של הציפוי הכולל על גבי השכבה הראשונה, לתת חלק ממנו לשפוך על החלק העליון כדי מעיל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
18
מניחים את השכבה השנייה ישירות על גבי הראשון ולהשתמש בזיגוג הנותרים כדי מעיל העליון ואת הצדדים של העוגה. תמרח עוד שוקולד על העוגה. השוקולד הזה ייצור מרקם קטן ונחמד כדי להחמיא לעוגה הרכה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
19
זמן הכנה: כ -20 דקות
20
זמן בישול: 45 דקות עד 1 שעה
21
זמן הכנה כולל: על 1hr 5 - 20 דקות