קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת שוקולד ילדות

עוגת שוקולד ילדות
מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, קפה מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת קטיפה אדומה מושלמת-זכור אלה מילדות, שוקו נסטלה: טעם הילדות, ו זכרונות ילדות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: 2 עגול 9 אינץ מחבתות עוגה, 1 מתכת (רצוי לקזז) מרית, 1 מדחום מיידי לקרוא.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מחממים התנור ל 350 F. לשים נייר קלף בתחתית של שני מחבתות עוגה ולהשתמש ריסוס nonstick (או קצת חמאה) כדי לשמן ביסודיות את הצדדים והתחתונים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הפוך את הבלילה לעוגה: בקערה של המיקסר החשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב ולהכות את הביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור, רכות בצבע לימון, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, (מנופה על שאר החומרים) קפה (אם שימוש) ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים במיונז, בעדינות לטאטא במים החמים ולאחר מכן לקפל בתערובת ביצה / סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מערבבים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.
8
יוצקים חצי הבלילה העוגה לתוך כל אחד המחבתות מוכן.
9
מניחים את המחבתות במרכז התנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות. בדוק את העוגות כדי לוודא שהם מבושלים במרכז.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
עבור הציפוי: לעשות אמבט מים stovetop על ידי הצבת מחבת גדולה (קצת עמוק) חצי מלא עם מים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מחממים את המים עד שהם מבעבעים ואז מכבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
בינתיים, לשים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, 5 כפות מים וסירופ תירס בקערת מתכת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
להקציף כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
מניחים את הקערה באמבט המים (עם החום כבוי) לטאטא את הלבנים ביד או עם מערבל יד חשמלי עד שהם להתפתל ולהגיע לטמפרטורה של 140 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
לטאטא את הלבנים כל הזמן חשוב כל כך פשוט לבדוק את הטמפרטורה של הלבנים מעת לעת עם מדחום. להחזיק מדחום ולטפטף בו זמנית יכול להיות קשה. כאשר הלבנים מגיעים 140 מעלות F, להסיר את הקערה מהאמבט מים. מערבבים בתמצית הוניל ומקציפים במשך 1 עד 2 דקות נוספות כדי לקרר אותו קצת. מכסים בניילון נצמד עד שמוכנים להקפיא את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
להרכיב את העוגה: בעדינות להפוך את קליעי העוגה על משטח שטוח. דק לגרר קצת שוקולד על השכבה הראשונה של העוגה. לאחר מכן, להשתמש על 1/3 של הציפוי הכולל על גבי השכבה הראשונה, לתת חלק ממנו לשפוך על החלק העליון כדי מעיל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
18
מניחים את השכבה השנייה ישירות על גבי הראשון ולהשתמש בזיגוג הנותרים כדי מעיל העליון ואת הצדדים של העוגה. תמרח עוד שוקולד על העוגה. השוקולד הזה ייצור מרקם קטן ונחמד כדי להחמיא לעוגה הרכה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
19
זמן הכנה: כ -20 דקות
20
זמן בישול: 45 דקות עד 1 שעה
21
זמן הכנה כולל: על 1hr 5 - 20 דקות