מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר מגורען, קפה מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת קטיפה אדומה מושלמת-זכור אלה מילדות, שוקו נסטלה: טעם הילדות, ו זכרונות ילדות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: 2 עגול 9 אינץ מחבתות עוגה, 1 מתכת (רצוי לקזז) מרית, 1 מדחום מיידי לקרוא.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מחממים התנור ל 350 F. לשים נייר קלף בתחתית של שני מחבתות עוגה ולהשתמש ריסוס nonstick (או קצת חמאה) כדי לשמן ביסודיות את הצדדים והתחתונים. תניח בצד.
הפוך את הבלילה לעוגה: בקערה של המיקסר החשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב ולהכות את הביצים וסוכר במהירות גבוהה עד אור, רכות בצבע לימון, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, אבקת קקאו, (מנופה על שאר החומרים) קפה (אם שימוש) ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים במיונז, בעדינות לטאטא במים החמים ולאחר מכן לקפל בתערובת ביצה / סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מערבבים עד שכל המרכיבים משולבים היטב.
8
יוצקים חצי הבלילה העוגה לתוך כל אחד המחבתות מוכן.
9
מניחים את המחבתות במרכז התנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות. בדוק את העוגות כדי לוודא שהם מבושלים במרכז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
עבור הציפוי: לעשות אמבט מים stovetop על ידי הצבת מחבת גדולה (קצת עמוק) חצי מלא עם מים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מחממים את המים עד שהם מבעבעים ואז מכבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
13
בינתיים, לשים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, 5 כפות מים וסירופ תירס בקערת מתכת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
להקציף כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מניחים את הקערה באמבט המים (עם החום כבוי) לטאטא את הלבנים ביד או עם מערבל יד חשמלי עד שהם להתפתל ולהגיע לטמפרטורה של 140 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
לטאטא את הלבנים כל הזמן חשוב כל כך פשוט לבדוק את הטמפרטורה של הלבנים מעת לעת עם מדחום. להחזיק מדחום ולטפטף בו זמנית יכול להיות קשה. כאשר הלבנים מגיעים 140 מעלות F, להסיר את הקערה מהאמבט מים. מערבבים בתמצית הוניל ומקציפים במשך 1 עד 2 דקות נוספות כדי לקרר אותו קצת. מכסים בניילון נצמד עד שמוכנים להקפיא את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשום
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
להרכיב את העוגה: בעדינות להפוך את קליעי העוגה על משטח שטוח. דק לגרר קצת שוקולד על השכבה הראשונה של העוגה. לאחר מכן, להשתמש על 1/3 של הציפוי הכולל על גבי השכבה הראשונה, לתת חלק ממנו לשפוך על החלק העליון כדי מעיל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה
18
מניחים את השכבה השנייה ישירות על גבי הראשון ולהשתמש בזיגוג הנותרים כדי מעיל העליון ואת הצדדים של העוגה. תמרח עוד שוקולד על העוגה. השוקולד הזה ייצור מרקם קטן ונחמד כדי להחמיא לעוגה הרכה.