עוגת שוקולד ליקר ביצים מהפך
עוגת ליקר ביצי שוקולד מהפך דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 268 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם קינוח זול עבור חג המולד. אם יש לך ג'לטין, אגוזי מלך טחונים, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ליקר ביצים מהפך, ליקר ביצים שמנת מהפך, ו מהפך עוגת שוקולד קפוא.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, אגוזי המלך, הסוכר החום והקקאו. מערבבים פנימה חמאה. מצפים קלות ידיים בתרסיס בישול; לחץ על תערובת ל -9 אינץ ' לא משומן. צלחת פאי.
אופים בחום של 375 למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים לחלוטין על רשת.
למילוי, בסיר קטן, שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה ביצה עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים; תן לעמוד במשך 1 דקה. מיקרוגל גבוה למשך 20 שניות. מערבבים ולתת לעמוד במשך 1 דקה או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים לתערובת ביצה שמורה.
מחלקים את התערובת לשניים.
מערבבים קקאו ומים שנותרו; מערבבים למנה אחת של תערובת ביצה. מערבבים תמצית רום לחלק השני. מכסים ומקררים תערובות עד להתייצבות חלקית.
מקפלים ציפוי מוקצף למילוי בטעם רום; כף לקרום. מורחים בעדינות מילוי שוקולד מעל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מקשטים בציפוי מוקצף ואגוז מוסקט.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.