מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן קרקע, גנאש שוקולד, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, לעוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בסיר כבד ממיסים חמאה, 1/4 כוס סוכר ושוקולדים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד. מצננים עד שהתערובת פושרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד שהם סמיכים וצבע לימון, כ -3 דקות. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה אגוזי פקאן ותערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים כמות קטנה של לבנים לתערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)