קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד ללא קמח

עוגת שוקולד ללא קמח
מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן קרקע, גנאש שוקולד, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, לעוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בסיר כבד ממיסים חמאה, 1/4 כוס סוכר ושוקולדים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד. מצננים עד שהתערובת פושרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד שהם סמיכים וצבע לימון, כ -3 דקות. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה אגוזי פקאן ותערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים כמות קטנה של לבנים לתערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לתוך 9-ב משומן. מחבת קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מצננים על רשת למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
הפעל בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר; הסר את דפנות התבנית והתקרר לחלוטין. פרוסט עם גנאש שוקולד אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מקשטים בתותים ונענע אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)