עוגת שוקולד ללא קמח
מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן קרקע, גנאש שוקולד, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, לעוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח עבור מתכונים דומים.
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בסיר כבד ממיסים חמאה, 1/4 כוס סוכר ושוקולדים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד. מצננים עד שהתערובת פושרת.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד שהם סמיכים וצבע לימון, כ -3 דקות. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה אגוזי פקאן ותערובת שוקולד.
בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים כמות קטנה של לבנים לתערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. מחבת קפיצית.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מצננים על רשת למשך 20 דקות.
הפעל בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר; הסר את דפנות התבנית והתקרר לחלוטין. פרוסט עם גנאש שוקולד אם תרצה.
מקשטים בתותים ונענע אם רוצים.