עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 92 גרם שומן, ובסך הכל של 1638 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 69 אוהדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סירופ תירס, סודה לשתיה, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברישים ארבע תבניות בריוש 1 1/4 כוס (או משתמשים ברמקינס של 10 אונקיות או כוסות מאפינס ג ' מבו) עם 2 כפות החמאה המומסת. אבק את התבניות באבקת קקאו והקש את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
בריוש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה. הביאו את החלב ו -3 / 4 כוס מים לרתיחה בסיר על אש בינונית; מניחים בצד.
מערבבים את השמן הצמחי, 4 כפות החמאה בטמפרטורת החדר והסוכר במיקסר מעמד ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים, כ -4 דקות, מגרדים את הקערה והקצף לפי הצורך.
מוסיפים 1 ביצה ומקציפים 1 דקה במהירות בינונית-נמוכה, ואז מוסיפים את הביצה שנותרה ומקציפים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
עם המיקסר במהירות נמוכה, מקציפים בהדרגה את תערובת הקמח, ואז את תערובת החלב החם. סיים לערבב את הבלילה בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות, ממלאים כל אחד קצת יותר משלושה רבעים של הדרך.
מעבירים את התבניות לתבנית אפייה ואופים עד שראש העוגות מכוסה והמרכזים בקושי מוגדרים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העבירו את נייר האפייה למתלה; תנו לעוגות להתקרר עד שהן מתרחקות מהתבניות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1
הפוך את המילוי: מיקרוגל את השוקולד, השמנת, החמאה וסירופ התירס בקערה חסינת מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בכל פעם, עד שהשוקולד מתחיל להימס, 1 דקה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי