קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת

עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת
עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 92 גרם שומן, ובסך הכל של 1638 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 69 אוהדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סירופ תירס, סודה לשתיה, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברישים ארבע תבניות בריוש 1 1/4 כוס (או משתמשים ברמקינס של 10 אונקיות או כוסות מאפינס ג ' מבו) עם 2 כפות החמאה המומסת. אבק את התבניות באבקת קקאו והקש את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בריושבריוש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה. הביאו את החלב ו -3 / 4 כוס מים לרתיחה בסיר על אש בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את השמן הצמחי, 4 כפות החמאה בטמפרטורת החדר והסוכר במיקסר מעמד ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים, כ -4 דקות, מגרדים את הקערה והקצף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים 1/2 כוס אבקת קקאו והווניל; מקציפים 1 דקה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 1 ביצה ומקציפים 1 דקה במהירות בינונית-נמוכה, ואז מוסיפים את הביצה שנותרה ומקציפים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
עם המיקסר במהירות נמוכה, מקציפים בהדרגה את תערובת הקמח, ואז את תערובת החלב החם. סיים לערבב את הבלילה בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות, ממלאים כל אחד קצת יותר משלושה רבעים של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מעבירים את התבניות לתבנית אפייה ואופים עד שראש העוגות מכוסה והמרכזים בקושי מוגדרים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העבירו את נייר האפייה למתלה; תנו לעוגות להתקרר עד שהן מתרחקות מהתבניות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
הפוך את המילוי: מיקרוגל את השוקולד, השמנת, החמאה וסירופ התירס בקערה חסינת מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בכל פעם, עד שהשוקולד מתחיל להימס, 1 דקה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת 3 דקות, ואז לטאטא עד חלקה. לחמם לפני השימוש, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
השתמש בקצה סכין הקילוף כדי לשחרר בעדינות את העוגות מהתבניות, ואז הפוך את העוגות על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
השתמש בסכין כדי לחתוך עיגול בגודל 1 1/2 אינץ ' בחלק העליון של כל עוגה, וחותך כמעט לתחתית.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חלול את העוגה בעזרת כף; שמור את השאריות. לעטוף את העוגות עם עטיפת פלסטיק מיקרוגל עד אידוי, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מזלפים צלחות עם קרמל, ואז פורקים את העוגות ומניחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
יוצקים כ -3 כפות מילוי לכל עוגה.
8
חבר את החור עם גרוטאות עוגה. שמור או מחק את כל השאריות שנותרו.
9
למעלה כל עוגה עם גלידה של גלידה. כפית יותר רוטב שוקולד על גבי, להפיץ אותו דק כך שהוא מתקשה לתוך פגז.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
10
צילום: יעקב סנבלי

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק4שרימפס וורידיםרוטב קרמל, לטפטוףרוטב קרמל, לטפטוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטבעי (לא הולנדי-תהליך) קקאו אבקה, בתוספת יותר עבור לאבקטבעי (לא הולנדי-תהליך) קקאו אבקה, בתוספת יותר עבור לאבק12 כפיות אבקת שוםסירופ תירס קלסירופ תירס קל2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח (2 כפות נמס, 4 כפות בטמפרטורת החדר)חמאה ללא מלח (2 כפות נמס, 4 כפות בטמפרטורת החדר)2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1פיינט4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים