קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד מזוגגת

עוגת שוקולד מזוגגת
והוא יספק כ 16 מנות. אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאדג'מזוגגת שוקולד יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך וניל, סירופ תירס, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת מזוגגת פאדג', מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה), ו פאדג'מזוגג שוקולד עוגת גבינה ברים.

הוראות

1
Heat oven to 177°. Grease 8-inch round cake pan. In medium saucepan, melt butter and 16 oz. chocolate over medium-low heat, stirring until smooth.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
Remove from heat. Stir in 2 teaspoons vanilla. Gently stir in eggs until well combined.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
Pour into greased pan.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
Place cake pan in 13x9-inch pan; add warm water until 1 inch deep.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
Bake at 177°. for 35 to 40 minutes or until center is set.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
Remove cake pan from water bath; place on wire rack. Cool 40 minutes.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
Carefully run knife around edge of pan; invert cake onto wire rack. Cool an additional 20 minutes.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
Meanwhile, in small saucepan, combine whipping cream, corn syrup and 1 teaspoon vanilla. Bring to a boil over medium heat, stirring occasionally.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
Remove from heat.
10
Add 3 oz. chocolate; stir until melted and smooth.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
11
Place cake on serving platter.
12
Place pieces of waxed paper under cake to catch drips. Slowly pour glaze over top and sides of cake to cover. With narrow metal spatula, smooth glaze over cake.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
Sprinkle hazelnuts around top edge of cake. When glaze is set, remove waxed paper. Store in refrigerator.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן