קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל
המתכון עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, קפה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. תחתית ספריי וצדדים של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול, ולאחר מכן תחתיות של מחבתות עם נייר קלף בישול או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה בינונית, להכות קפה, קקאו וקינמון עם חוט להקציף עד חלקה; להפריש כדי להתקרר מעט. בקערה בינונית נוספת, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה עד מעורבב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת; להפריש. מערבבים חלב חמאה ווניל לתוך תערובת קפה. החל מתערובת קמח, לסירוגין לנצח תערובת קמח, 1/3 בכל פעם, ותערובת קפה, 1/3 בכל פעם, לתערובת חמאה על מהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם. כאשר כל החומרים נוספו, לנצח 30 עד 60 שניות יותר או עד הבלילה חלקה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
יוצקים לתוך מחבתות.
6
אופים 32 עד 37 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב מחבתות על מדפי קירור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחורחבלי שוש טוויסט שחור
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הסר עוגות ממחבתות כדי מתלים קירור (להשאיר נייר על עוגות). מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
8
בקערה גדולה, לנצח את dulce de leche וגבינת שמנת במהירות גבוהה על 2 דקות או עד מעורבב וחלק; לגרד בצד של קערה. הכה בקצפת עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
על צלחת הגשה, מקום 1 עוגה, מעוגל בצד למטה; להסיר אניה נייר.
10
מורחים 3/4 כוס של הזיגוג מעל ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
11
הסר נייר מעוגה אחרת.
12
מניחים עוגה, מעוגל בצד למעלה, על העוגה הראשונה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
13
מגישים מיד, או מקררים עד ההגשה.

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה או מרגרינה, מרוכךחמאה או מרגרינה, מרוכך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושל חםקפה מבושל חם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך380אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול dulce de leche (חלב מרוכז ממותק בקרמל)יכול dulce de leche (חלב מרוכז ממותק בקרמל)3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו אפייה לא ממותקקקאו אפייה לא ממותק2(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."