קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות20
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד מריר-מתוק

עוגת שוקולד מריר-מתוק
עוגת שוקולד מרירה דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-20 מנות. יש קינוח זה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. 249 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, סוכר מגורען, שוקולד semisweet, אבקת סוכר. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שוקולד מריר-מתוק, עוגת שוקולד מריר-מתוק, ו עוגת שוקולד מריר-מתוק.

הוראות

1
מחממים תנור, להכין מחבת האביב: מחממים תנור ל 163°. להכין מתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תבנית אפייה במתלה מתחתיה (כדי לתפוס כל טפטוף או לשפוך-overs).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בנדיבות חמאה הצדדים והתחתון של מחבת 9 אינץ 'או 10 אינץ' springform.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מוסיפים כמה כפות סוכר בעדינות לנער כך שכל הצדדים והתחתית של המחבת מצופה סוכר. לנצל את עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
היכו חלמונים עם סוכר: היכו חלמונים ביצה עם סוכר מגורען עד שהם צהובים עבים וחיוורים וליצור סרט כאשר הם נופלים מן המקצף, על 2 עד 3 דקות על מהירות בינונית של מערבל יד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
ממיסים שוקולד: לעשות דוד כפול על ידי חימום אינץ ' של מים כדי רתיחה חשופה בסיר, ומניחים קערת מתכת על גבי זה. ודא כי החלק התחתון של קערת המתכת הוא לא נוגע במים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים שוקולד 4 כף מים יחד בקערת המתכת העליונה של הדוד הכפול.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לאט להמס את השוקולד על מים רותחים בקושי, לטאטא אותו עד חלקה. אם השוקולד מקבל עבה מדי, ונראה כאילו זה יהיה מוצק, לטאטא בכף יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
להקציף בקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
בואו להתקרר עד רק חם למגע.
11
הפוך בסיס הבלילה: מקפלים לאט את השוקולד החם לתערובת הביצה, ערבוב בעדינות בזמן שאתה מוסיף את השוקולד. מערבבים את החמאה הריכה. מערבבים את קליפת התפוז המגוררת. מערבבים בקמח מנופה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מערבבים היטב אבל בעדינות.
13
לשלב חלבון ביצה מוכה: לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה. (ראו את ההסבר הנפלא הזה על הקצפת חלבוני ביצה שנלקחו מ "מטבח בון דה מאדאם סנט-אנג 'י".)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מערבבים שליש חלבון ביצה מוכה לתערובת ביצת השוקולד כדי לדלל אותו. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוכים הנותרים, שליש בכל פעם עד חלבונים ביצה משולבים לחלוטין. היזהר בשלב זה לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
יוצקים את הבלילה למחבת springform מוכן שלך. הבלילה תתקרב לחלק העליון של המחבת. הגדר את המחבת על המדף האמצעי של התנור שלך ואופים ב 163° במשך 1 שעה ו 20 דקות, או עד בודק עוגה יוצא נקי, או מדחום דיגיטלי מוכנס לתוך המרכז מגיע200 (93°C).
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אל תדאגו אם החלק העליון של עוגת השוקולד האפוי שלך יש סדקים בזה! כשהעוגה מתקררת החלק העליון מתיישב והסדקים נסגרים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
מגניב: מגניב על מתלה במשך 15 דקות, ואז להסיר את השפה החיצונית. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הסרת תחתית המחבת. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר מוכן לשרת, מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "