קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות20
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד מריר-מתוק

עוגת שוקולד מריר-מתוק
עוגת שוקולד מרירה דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-20 מנות. יש קינוח זה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. 249 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, סוכר מגורען, שוקולד semisweet, אבקת סוכר. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שוקולד מריר-מתוק, עוגת שוקולד מריר-מתוק, ו עוגת שוקולד מריר-מתוק.

הוראות

1
מחממים תנור, להכין מחבת האביב: מחממים תנור ל 163°. להכין מתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים תבנית אפייה במתלה מתחתיה (כדי לתפוס כל טפטוף או לשפוך-overs).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בנדיבות חמאה הצדדים והתחתון של מחבת 9 אינץ 'או 10 אינץ' springform.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מוסיפים כמה כפות סוכר בעדינות לנער כך שכל הצדדים והתחתית של המחבת מצופה סוכר. לנצל את עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
היכו חלמונים עם סוכר: היכו חלמונים ביצה עם סוכר מגורען עד שהם צהובים עבים וחיוורים וליצור סרט כאשר הם נופלים מן המקצף, על 2 עד 3 דקות על מהירות בינונית של מערבל יד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
ממיסים שוקולד: לעשות דוד כפול על ידי חימום אינץ ' של מים כדי רתיחה חשופה בסיר, ומניחים קערת מתכת על גבי זה. ודא כי החלק התחתון של קערת המתכת הוא לא נוגע במים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים שוקולד 4 כף מים יחד בקערת המתכת העליונה של הדוד הכפול.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לאט להמס את השוקולד על מים רותחים בקושי, לטאטא אותו עד חלקה. אם השוקולד מקבל עבה מדי, ונראה כאילו זה יהיה מוצק, לטאטא בכף יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
להקציף בקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
בואו להתקרר עד רק חם למגע.
11
הפוך בסיס הבלילה: מקפלים לאט את השוקולד החם לתערובת הביצה, ערבוב בעדינות בזמן שאתה מוסיף את השוקולד. מערבבים את החמאה הריכה. מערבבים את קליפת התפוז המגוררת. מערבבים בקמח מנופה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
מערבבים היטב אבל בעדינות.
13
לשלב חלבון ביצה מוכה: לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה. (ראו את ההסבר הנפלא הזה על הקצפת חלבוני ביצה שנלקחו מ "מטבח בון דה מאדאם סנט-אנג 'י".)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מערבבים שליש חלבון ביצה מוכה לתערובת ביצת השוקולד כדי לדלל אותו. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוכים הנותרים, שליש בכל פעם עד חלבונים ביצה משולבים לחלוטין. היזהר בשלב זה לא לערבב יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1
יוצקים את הבלילה למחבת springform מוכן שלך. הבלילה תתקרב לחלק העליון של המחבת. הגדר את המחבת על המדף האמצעי של התנור שלך ואופים ב 163° במשך 1 שעה ו 20 דקות, או עד בודק עוגה יוצא נקי, או מדחום דיגיטלי מוכנס לתוך המרכז מגיע200 (93°C).
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אל תדאגו אם החלק העליון של עוגת השוקולד האפוי שלך יש סדקים בזה! כשהעוגה מתקררת החלק העליון מתיישב והסדקים נסגרים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
מגניב: מגניב על מתלה במשך 15 דקות, ואז להסיר את השפה החיצונית. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הסרת תחתית המחבת. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר מוכן לשרת, מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "