עוגת שוקולד מריר-מתוק
עוגת שוקולד מרירה דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-20 מנות. יש קינוח זה 410 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. 249 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, סוכר מגורען, שוקולד semisweet, אבקת סוכר. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שוקולד מריר-מתוק, עוגת שוקולד מריר-מתוק, ו עוגת שוקולד מריר-מתוק.
הוראות
מחממים תנור, להכין מחבת האביב: מחממים תנור ל 163°. להכין מתלה במרכז התנור.
מניחים תבנית אפייה במתלה מתחתיה (כדי לתפוס כל טפטוף או לשפוך-overs).
בנדיבות חמאה הצדדים והתחתון של מחבת 9 אינץ 'או 10 אינץ' springform.
מוסיפים כמה כפות סוכר בעדינות לנער כך שכל הצדדים והתחתית של המחבת מצופה סוכר. לנצל את עודף סוכר.
היכו חלמונים עם סוכר: היכו חלמונים ביצה עם סוכר מגורען עד שהם צהובים עבים וחיוורים וליצור סרט כאשר הם נופלים מן המקצף, על 2 עד 3 דקות על מהירות בינונית של מערבל יד חשמלי.
ממיסים שוקולד: לעשות דוד כפול על ידי חימום אינץ ' של מים כדי רתיחה חשופה בסיר, ומניחים קערת מתכת על גבי זה. ודא כי החלק התחתון של קערת המתכת הוא לא נוגע במים מתחת.
מניחים שוקולד 4 כף מים יחד בקערת המתכת העליונה של הדוד הכפול.
לאט להמס את השוקולד על מים רותחים בקושי, לטאטא אותו עד חלקה. אם השוקולד מקבל עבה מדי, ונראה כאילו זה יהיה מוצק, לטאטא בכף יותר מים.
בואו להתקרר עד רק חם למגע.
הפוך בסיס הבלילה: מקפלים לאט את השוקולד החם לתערובת הביצה, ערבוב בעדינות בזמן שאתה מוסיף את השוקולד. מערבבים את החמאה הריכה. מערבבים את קליפת התפוז המגוררת. מערבבים בקמח מנופה.
מערבבים היטב אבל בעדינות.
לשלב חלבון ביצה מוכה: לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה. (ראו את ההסבר הנפלא הזה על הקצפת חלבוני ביצה שנלקחו מ "מטבח בון דה מאדאם סנט-אנג 'י".)
מערבבים שליש חלבון ביצה מוכה לתערובת ביצת השוקולד כדי לדלל אותו. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוכים הנותרים, שליש בכל פעם עד חלבונים ביצה משולבים לחלוטין. היזהר בשלב זה לא לערבב יתר על המידה.
יוצקים את הבלילה למחבת springform מוכן שלך. הבלילה תתקרב לחלק העליון של המחבת. הגדר את המחבת על המדף האמצעי של התנור שלך ואופים ב 163° במשך 1 שעה ו 20 דקות, או עד בודק עוגה יוצא נקי, או מדחום דיגיטלי מוכנס לתוך המרכז מגיע200 (93°C).
אל תדאגו אם החלק העליון של עוגת השוקולד האפוי שלך יש סדקים בזה! כשהעוגה מתקררת החלק העליון מתיישב והסדקים נסגרים.
מגניב: מגניב על מתלה במשך 15 דקות, ואז להסיר את השפה החיצונית. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני הסרת תחתית המחבת. להכניס למקרר.
כאשר מוכן לשרת, מפזרים אבקת סוכר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "