עוגת שוקולד-משמש
עוגת שוקולד-משמש היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אחוזים של חלב, משמשים, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה, מקציפים ביצים; להפריש. בקערה אחרת, לשלב שוקולד, חמאה ווניל. בסיר כבד תחתית (כדי למנוע שריפה), לשלב חלב עם 1/2 כוס סוכר ומלח מעל חום בינוני; להקציף כל הזמן עד התערובת מגיעה לרתיחה.
להקציף תערובת חלב לתוך ביצים עד בשילוב.
להקציף תערובת חמאת שוקולד לתערובת חלב ביצה; פודינג כפית כדי piecrust.
אופים פאי עד שהוא מתחיל להגדיר בקצוות אבל מרכז מתנועע מעט כאשר אתה לנער מחבת, 13 עד 15 דקות.
הסר עוגה מהתנור; תן מגניב לפחות 3 hours.In קערה, 10 דקות לפני ההגשה, לזרוק משמשים עם הנותרים 1 כף סוכר; לארגן משמשים על גבי עוגה.