קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות17
מגזין

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II
עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1743 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, ו מהפך עוגת שוקולד מתוקה גרמנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 3 (8 אינץ') מחבתות עגולות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד. בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
3
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה ו 1 1/2 כוסות סוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים שוקולד נמס 1 כפית וניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. כאשר מגניב, כפור בין שכבות על גבי עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
כדי להפוך את הציפוי: בסיר גדול, לשלב חלב מאודה, 1 כוס סוכר, חלמונים ביצה, 1/2 כוס חמאה 1 כפית וניל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני במשך כ 12 דקות, או עד חום עבה וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום. מערבבים בקוקוס ופקאנים. מגניב לטמפרטורת החדר, ומפיץ עקביות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן