עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II
עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1743 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, ו מהפך עוגת שוקולד מתוקה גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 3 (8 אינץ') מחבתות עגולות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד. בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה ו 1 1/2 כוסות סוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים שוקולד נמס 1 כפית וניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. כאשר מגניב, כפור בין שכבות על גבי עוגה.
כדי להפוך את הציפוי: בסיר גדול, לשלב חלב מאודה, 1 כוס סוכר, חלמונים ביצה, 1/2 כוס חמאה 1 כפית וניל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני במשך כ 12 דקות, או עד חום עבה וזהוב.
הסר מהחום. מערבבים בקוקוס ופקאנים. מגניב לטמפרטורת החדר, ומפיץ עקביות.