קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות17
מגזין

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II

עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II
עוגת שוקולד מתוקה גרמנית II עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 97 גרם של שומן, וסך הכל 1743 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, ו מהפך עוגת שוקולד מתוקה גרמנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 3 (8 אינץ') מחבתות עגולות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד. בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
3
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה ו 1 1/2 כוסות סוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים שוקולד נמס 1 כפית וניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. כאשר מגניב, כפור בין שכבות על גבי עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
כדי להפוך את הציפוי: בסיר גדול, לשלב חלב מאודה, 1 כוס סוכר, חלמונים ביצה, 1/2 כוס חמאה 1 כפית וניל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני במשך כ 12 דקות, או עד חום עבה וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום. מערבבים בקוקוס ופקאנים. מגניב לטמפרטורת החדר, ומפיץ עקביות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל