מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, סוכר, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק שוקולד עם שוקולד Milke Ganache, ו עוגת שוקולד סלק אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את החלקים בסיר עם מים כדי לכסות ומרתיחים עד רך. (שמעתי שאתה יכול לקנות סלק משומר, אז ייתכן שתרצה לדלג על שלב זה–ואת הידיים האדומות וכתוצאה מכך-באמצעות סלק מבושל מראש.) לאפשר סלק להתקרר, ולאחר מכן לנקז אותם, שמירה על המים האדומים למטרה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
שים את הסלק סחוט לתוך מעבד המזון עם 1/4 כוס (ברור) מים, ולעבד עד מחית. מחממים את התנור ל 325 מעלות. שמן או לרסס מחבת הבישול שלך (ים).
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מערבבים את החומרים היבשים יחד; ואז מוסיפים את תערובת הסלק ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
7
אופים במשך 35-60 דקות, בהתאם לגודל של מחבת אתה משתמש: יותר עבור מחבתות קטנות, עמוקות ופחות עבור מחבת 9X13. (השתמשתי במחבת 9X13, וזה לקח 35 דקות.) מבחן על ידי החדרת קיסם למרכז; זה נעשה כאשר קיסם יוצא נקי. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה.