עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים
עוגת שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד עם ציפוי עוגיות חמאת בוטנים, קאפקייק ללא גלוטן עם שבבי שוקולד וציפוי חמאת בוטנים + יום הולדת שמח ל-FFF + בגידה + חדשות גדולות, ו חמאת בוטנים עוגת שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 350º f. קו 24 כוסות מאפין עם נייר או לסכל.
מערבבים יחד קמח, סוכר, קקאו, סודה ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה, שמן, חלב חמאה, ביצים ווניל. מקציפים שתי דקות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מערבבים במים עד מעורבב. החובט יהיה דק.מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין.
אופים במשך 30 עד 35 דקות (שלי נעשו ב 2
או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות.
הסר מתלה חוט. מגניב completely.To הפוך את הציפוי, לשלב את החמאה וחמאת בוטנים ופעימה עד שמנת.
מוסיף את הסוכר של קונדיטור בהדרגה, פועם עד מעורב היטב, ולאחר מכן להוסיף את המלח, וניל ושמנת ופעימה עד חלקה.
הוסף קצת יותר חמאת בוטנים אם desired.To כפור, צינור חמאת בוטנים על גבי כל עוגה ולתקוע שוקולד מצופה ממתקים במרכז. לקבלת טעם חמאת בוטנים יותר, לגלף באר קטנה בכל עוגה ולמלא עם ציפוי חמאת בוטנים, ואז צינור כוכב של ציפוי על זה כדי לכסות.