עוגת שוקולד עם ציפוי רך
מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, סודה לשתיה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -31 דקות. מתכונים דומים: עוגת תות שוקולד עם ציפוי רך, עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך, ו עוגת יום הולדת צהובה עם ציפוי שוקולד גאנש פלאפי.
הוראות
כדי להכין עוגה, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים עד חלקה; להפריש.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען, חלב חמאה, ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף תערובת שוקולד; לנצח במהירות נמוכה 1 דקה.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מערבבים חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה בינונית. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות תערובת ביצה לבן עם מיקסר במהירות גבוהה עד טופס פסגות נוקשה (לא overbeat). מערבבים בעדינות שליש תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 (8 אינץ') מחבתות עוגת מתכת עגולות מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במשך 10 דקות מחבתות על מתלה תיל.
הסר עוגה מחבתות, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין ציפוי, לשים גבינות שמנת, 2 כפות קמח, וניל, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית במשך 2 דקות או עד חלקה.
מוסיפים אבקת סוכר; לנצח 1 דקה או עד משולב היטב. מערבבים בעדינות בקרם מרשמלו רק עד בשילוב.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי כוס 1, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש.