קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך, עוגת מזון מלאך שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו עוגת מזון מלאך עם ציפוי אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
תנור חום ל 160c/מאוורר 140c / גז 4 וגריז קו עמוק, 20 ס " מ עוגה עגולה פח. מגרגר את השוקולד במעבד מזון עד פירורים. להטות את הקמח, סוכר, קקאו, שמן, 150 מ "ל שמנת חמוצה, ביצים, וניל ו 150 מ" ל מים לתוך קערת הערבוב הגדולה ביותר שיש לך.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להקציף עם מקציף חשמלי עד חלקה, ולאחר מכן לערבב במהירות 150 גרם של חתיכות שוקולד whizzed-up שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לגרד לתוך פח, ואופים על המדף האמצעי במשך 1 hr 20-1 hr 30 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בעוד העוגה היא אפייה, להפוך את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
5
שלב שאריות שוקולד שמנת חמוצה עם 2 כף סוכר חום רך בסיר קטן וחום, ערבוב, עד השוקולד נמס ויש לך זיגוג חלק. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך אותו לתוך 3 שכבות אפילו.
7
מורחים 2 שכבות עם ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
8
כדי להפוך את ציפוי מלאך, לשים את הסוכר, וניל וגלוקוז נוזלי במחבת עם מים 125ml. מביאים לרתיחה ומבשלים רק עד שהסוכר נמס והסירופ הופך ברור. תוריד את החום. בינתיים, לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה, ואז להמשיך להכות, בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם בזרם יציב, עד התערובת היא רכה ועבה מספיק כדי להפיץ את זה עלול לקחת כמה דקות כמו התערובת מתקררת. הכה בסוכר הדובדבן. לעבוד במהירות ולהפיץ קצת על כל שכבה מצופה שוקולד. להרכיב עוגה וסיחרור שנותר זיגוג על עוגה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סם גסם ג
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.