עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך, עוגת מזון מלאך שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו עוגת מזון מלאך עם ציפוי אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
תנור חום ל 160c/מאוורר 140c / גז 4 וגריז קו עמוק, 20 ס " מ עוגה עגולה פח. מגרגר את השוקולד במעבד מזון עד פירורים. להטות את הקמח, סוכר, קקאו, שמן, 150 מ "ל שמנת חמוצה, ביצים, וניל ו 150 מ" ל מים לתוך קערת הערבוב הגדולה ביותר שיש לך.
להקציף עם מקציף חשמלי עד חלקה, ולאחר מכן לערבב במהירות 150 גרם של חתיכות שוקולד whizzed-up שלך.
לגרד לתוך פח, ואופים על המדף האמצעי במשך 1 hr 20-1 hr 30 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
בעוד העוגה היא אפייה, להפוך את הדובדבן.
שלב שאריות שוקולד שמנת חמוצה עם 2 כף סוכר חום רך בסיר קטן וחום, ערבוב, עד השוקולד נמס ויש לך זיגוג חלק. השאר לקרר.
כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך אותו לתוך 3 שכבות אפילו.
מורחים 2 שכבות עם ציפוי שוקולד.
כדי להפוך את ציפוי מלאך, לשים את הסוכר, וניל וגלוקוז נוזלי במחבת עם מים 125ml. מביאים לרתיחה ומבשלים רק עד שהסוכר נמס והסירופ הופך ברור. תוריד את החום. בינתיים, לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה, ואז להמשיך להכות, בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם בזרם יציב, עד התערובת היא רכה ועבה מספיק כדי להפיץ את זה עלול לקחת כמה דקות כמו התערובת מתקררת. הכה בסוכר הדובדבן. לעבוד במהירות ולהפיץ קצת על כל שכבה מצופה שוקולד. להרכיב עוגה וסיחרור שנותר זיגוג על עוגה שלמה.