ניתן להכין את המתכון לעוגת שוקולד פטל תוך שעה ו-20 דקות בערך . מנה אחת מכילה 665 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.01 $ למנה. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חלב, קמח, צבעי מאכל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , עוגת שוקולד טבעוני ופטל טבעוני , ועוגת פטל שוקולד טבעוני .
הוראות
1
מחממים תנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת
2
קו שלוש משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה ונייר שומן; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1-1/2 כוסות קפה חזק, טמפרטורת החדר
3
מערבבים חלב חמאה, שמן וניל; להוסיף לחומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה; להכות 2 דקות. מוסיפים קפה בהדרגה (הבלילה תהיה דלילה).
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
דובדבנים מסוכרים נוספים
5
יוצקים את הבלילה לתבניות מוכנות.
6
אופים 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
למילוי, בסיר קטן, טורפים יחד קמח וחלב עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים על אש בינונית דקה אחת או עד שמסמיך, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
מסירים מהאש ומניחים לעמוד עד להתקררות.
9
בקערה גדולה, קיצור שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים בהדרגה את סוכר הקונדיטורים ומערבבים היטב. מוסיפים בהדרגה תערובת חלב מקוררת; להקציף 4 דקות או עד בהיר ואוורירי. טורפים פנימה ליקר, מלח וצבעי מאכל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
(מקרטון)
1 כוס בצל קצוץ
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
10
מיישרים את החלק העליון של העוגות במידת הצורך.
11
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה; מורחים בכ-2 כפות ריבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבול
ריבה
12
מניחים את שאר השכבות על נייר שעווה; מורחים את אחת השכבות הנותרות בריבה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבול
ריבה
13
תן לעמוד 30 דקות.
14
מורחים 1/2 כוס מילוי על העוגה בצלחת עד למרחק של 1/4 אינץ' מהשוליים. מעל עוגה מכוסה ריבה, ואז מורחים בשארית המילוי. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבול
ריבה
15
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה קקאו וליקר. מקציפים בהדרגה סוכר קונדיטוריות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. פרוסט החלק העליון והצדדים של העוגה. שומרים במקרר.