עוגת שוקולד פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פקאן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1191 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בורבון, קליפה לא מוסוות, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מכסים את החלק התחתון של קרום העוגה עם אגוזי פקאן.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים וחמאה מומסת.
מוסיפים את סירופ התירס, הסוכר, הבורבון והשוקולד הקצוץ. מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
יוצקים תערובת לתוך קליפת העוגה על אגוזי הפקאן ומניחים על גיליון עוגיות כבד.
אופים במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F וממשיכים לאפות במשך 25 דקות נוספות או עד העוגה מוגדרת.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Johnisberg Rotlack ריזלינג Kabinett Feinherb. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
צהוב בהיר מבריק. האף הוא טהור עם הערות צמחים מקסים, דשא לימון, physalis ורמז של תותים בר. החיך טרי ועסיסי עם מרקם עדין וקטיפתי, פירות אלגנטיים וגימור מינרלי ארוך. זוגות היטב עם סלטים, פירות ים, ומנות עוף קלות.