עוגת שוקולד קרמל אגוז Ii
צריך קינוח צמחוני? עוגת שוקולד קרמל אגוז יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 303 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, קמח, ברים בגודל כיף שוקולד מצופה קרמל בוטנים נוגט ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, עוגת שוקולד עם חלב-שוקולד קראנץ ' ורוטב קרמל, ו עוגת שוקולד עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה מרובעות.
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את לחתוך ממתקים, מים, וחמאת בוטנים.
חום ומערבבים עד נמסים היטב מעורבב. מניחים את התערובת בצד כדי להתקרר.
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח. תניח בצד.
להפריד את החלבונים החלמונים. לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות נוצרות. תניח בצד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת או מרגרינה ביסודיות. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה את 4 חלמונים ביצה בלתי מנוצחים, וניל, מקורר תערובת ממתקים.
מערבבים עד חלקה ולהוסיף 1/4 כוס של חלב חמאה. מערבבים את תערובת הקמח לסירוגין עם כוס 1 הנותרים של חלב חמאה, לערבב רק עד רק מעורבב. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוכה נוקשה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
בואו עוגות להתקרר במחבתות במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך על מתלה עוגה כדי לסיים קירור.
מגישים עם גלידה או קצפת, אם תרצה.