עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי
עוגת שוקולד הקרמל המלוחה של חנה אובי לוקחת בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 783 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 601 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת אפייה, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-כתום עם קרמל מלוח, עוגת שוקולד מומלחת-קרמל עם שש שכבות, ו קרם חמאה קרמל מלוח עוגת שוקולד.
הוראות
יוצקים 100 מ " ל מים לתוך סיר גדול.
מוסיפים את הסוכר וסירופ הזהב, מבשלים בעדינות עד שנמסים, ואז מגבירים את החום קצת ומבשלים עד שהקרמל הוא צבע חום זהוב כהה. לסובב את המחבת מדי פעם כדי למנוע דבק אבל לא לערבב. כבה את החום בזהירות להקציף את החמאה, קרם כפול frache crme זה יהיה בועה גבוהה למדי.
להקציף עד חלקה, ואז להשאיר להתקרר עד סט מעט. אתה יכול לעשות את זה עד 3 ימים מראש וצינה במקרר רק לחמם בעדינות עד רך מספיק כדי להפיץ לפני הרכבת העוגה.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז עוגת קפיץ 23 ס " מ בדיל וקו את הבסיס עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד, החמאה והחלב במחבת גדולה על אש נמוכה, תוך ערבוב עד חלקה.
הסר מהחום, ולאחר מכן הכה בסוכר ווניל. מגניב במקצת. מקציפים את חלמוני הביצה ואת frache crme יחד, ואז לערבב את זה לתוך תערובת השוקולד, ואחריו קמח ואבקת אפייה.
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש החלבונים לתוך תערובת העוגה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
יוצקים לתוך פח מוכן ואופים במשך 40-50 דקות עד המשרד לגעת. השאירו להתקרר במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפח ולסיים קירור על מתלה חוט.
עבור הגנאש, מחממים את השוקולד והקרם יחד על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
כדי להרכיב, לחתוך את העוגה מקורר במחצית אופקית. כריך יחד עם חלק מהקרמל שלך אתה אולי לא צריך את כל זה, אבל להיות נדיב כדי לאזן את ציפוי ganache מריר.
מורחים את הגנאש על החלק העליון של העוגה ומפזרים כמה גבישי מלח ים וכמהין שוקולד, אם תרצה.