קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי

עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי
עוגת שוקולד הקרמל המלוחה של חנה אובי לוקחת בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 783 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 601 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת אפייה, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-כתום עם קרמל מלוח, עוגת שוקולד מומלחת-קרמל עם שש שכבות, ו קרם חמאה קרמל מלוח עוגת שוקולד.

הוראות

1
ראשית, להפוך את הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2
יוצקים 100 מ " ל מים לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את הסוכר וסירופ הזהב, מבשלים בעדינות עד שנמסים, ואז מגבירים את החום קצת ומבשלים עד שהקרמל הוא צבע חום זהוב כהה. לסובב את המחבת מדי פעם כדי למנוע דבק אבל לא לערבב. כבה את החום בזהירות להקציף את החמאה, קרם כפול frache crme זה יהיה בועה גבוהה למדי.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
סירופ זהבסירופ זהב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את מלח הים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
5
להקציף עד חלקה, ואז להשאיר להתקרר עד סט מעט. אתה יכול לעשות את זה עד 3 ימים מראש וצינה במקרר רק לחמם בעדינות עד רך מספיק כדי להפיץ לפני הרכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
עכשיו תכין את העוגה.
7
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
8
גריז עוגת קפיץ 23 ס " מ בדיל וקו את הבסיס עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד, החמאה והחלב במחבת גדולה על אש נמוכה, תוך ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
הסר מהחום, ולאחר מכן הכה בסוכר ווניל. מגניב במקצת. מקציפים את חלמוני הביצה ואת frache crme יחד, ואז לערבב את זה לתוך תערובת השוקולד, ואחריו קמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
10
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש החלבונים לתוך תערובת העוגה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
11
יוצקים לתוך פח מוכן ואופים במשך 40-50 דקות עד המשרד לגעת. השאירו להתקרר במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפח ולסיים קירור על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
12
עבור הגנאש, מחממים את השוקולד והקרם יחד על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
13
יוצקים לתוך קערה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
14
כדי להרכיב, לחתוך את העוגה מקורר במחצית אופקית. כריך יחד עם חלק מהקרמל שלך אתה אולי לא צריך את כל זה, אבל להיות נדיב כדי לאזן את ציפוי ganache מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
15
מורחים את הגנאש על החלק העליון של העוגה ומפזרים כמה גבישי מלח ים וכמהין שוקולד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.