קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי

עוגת שוקולד קרמל מלוח של חנה אובי
עוגת שוקולד הקרמל המלוחה של חנה אובי לוקחת בערך 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 783 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 601 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, אבקת אפייה, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-כתום עם קרמל מלוח, עוגת שוקולד מומלחת-קרמל עם שש שכבות, ו קרם חמאה קרמל מלוח עוגת שוקולד.

הוראות

1
ראשית, להפוך את הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2
יוצקים 100 מ " ל מים לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הסוכר וסירופ הזהב, מבשלים בעדינות עד שנמסים, ואז מגבירים את החום קצת ומבשלים עד שהקרמל הוא צבע חום זהוב כהה. לסובב את המחבת מדי פעם כדי למנוע דבק אבל לא לערבב. כבה את החום בזהירות להקציף את החמאה, קרם כפול frache crme זה יהיה בועה גבוהה למדי.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
סירופ זהבסירופ זהב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את מלח הים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
5
להקציף עד חלקה, ואז להשאיר להתקרר עד סט מעט. אתה יכול לעשות את זה עד 3 ימים מראש וצינה במקרר רק לחמם בעדינות עד רך מספיק כדי להפיץ לפני הרכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
עכשיו תכין את העוגה.
7
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
גריז עוגת קפיץ 23 ס " מ בדיל וקו את הבסיס עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד, החמאה והחלב במחבת גדולה על אש נמוכה, תוך ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
הסר מהחום, ולאחר מכן הכה בסוכר ווניל. מגניב במקצת. מקציפים את חלמוני הביצה ואת frache crme יחד, ואז לערבב את זה לתוך תערובת השוקולד, ואחריו קמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה נקייה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים שליש החלבונים לתוך תערובת העוגה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
יוצקים לתוך פח מוכן ואופים במשך 40-50 דקות עד המשרד לגעת. השאירו להתקרר במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפח ולסיים קירור על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
עבור הגנאש, מחממים את השוקולד והקרם יחד על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
13
יוצקים לתוך קערה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
כדי להרכיב, לחתוך את העוגה מקורר במחצית אופקית. כריך יחד עם חלק מהקרמל שלך אתה אולי לא צריך את כל זה, אבל להיות נדיב כדי לאזן את ציפוי ganache מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
15
מורחים את הגנאש על החלק העליון של העוגה ומפזרים כמה גבישי מלח ים וכמהין שוקולד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

115חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה מומלחת, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה מומלחת, בתוספת תוספת עבור משומן225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד רגיל (70% קקאו)שוקולד רגיל (70% קקאו)1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1501 לב מפאלדי טרי אם אפשרcrème fraîchecrème fraîche225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה450חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלגלית סוכרגלגלית סוכר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ זהבסירופ זהב115חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה מומלחתחמאה מומלחת1251 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסcrème fraîchecrème fraîche2חתיכות טופי הית' ברמלח ים קשקשי (השתמשנו Maldon)מלח ים קשקשי (השתמשנו Maldon)225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד רגיל (70-80% מוצקי קקאו)שוקולד רגיל (70-80% מוצקי קקאו)2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כפולקרם כפול1עבור כל אחד.כמהין שוקולד, כדי לקשטכמהין שוקולד, כדי לקשט

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.