אם יש לך אגוזי מלך, קישואים, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, ו עוגת שמנת חמוצה שוקולד זוקיני עם זיגוג שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנור
2
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת. מערבבים בקישואים ורום 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
ביצה
רום
4
בקערה נפרדת, מערבבים קמח עם אגוזים, שוקולד, קקאו, אבקת אפייה, סודה, מלח וקינמון. מערבבים תערובת קמח וחלב לתוך תערובת ביצה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
שוקולד
קינמון
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
חלב
אגוזים
מלח
פופ
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מורחים הבלילה למחבת Bundt 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 55 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ולאחר מכן הפוך על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
8
טפטוף עם זיגוג רום.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
רום
9
זיגוג רום: בקערה בינונית, לשלב ממתקים סוכר עם 3 כפות רום.