עוגת שוקולד רום זוקיני
אם יש לך אגוזי מלך, קישואים, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, ו עוגת שמנת חמוצה שוקולד זוקיני עם זיגוג שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב עם כל תוספת. מערבבים בקישואים ורום 1/3 כוס.
בקערה נפרדת, מערבבים קמח עם אגוזים, שוקולד, קקאו, אבקת אפייה, סודה, מלח וקינמון. מערבבים תערובת קמח וחלב לתוך תערובת ביצה עד מעורבב היטב.
מורחים הבלילה למחבת Bundt 10 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 55 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ולאחר מכן הפוך על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
זיגוג רום: בקערה בינונית, לשלב ממתקים סוכר עם 3 כפות רום.