עוגת שוקולד שקדים עם מוס שוקולד לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים שוקולד עם מוס שוקולד לבן. והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, אם יש לכם עוגת שוקולד גרמנית, חטיפי שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו עוגת מוס שוקולד שקדים, עוגת מוס שוקולד לבן 2, ו עוגה עם מוס מנגו ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בנדיבות גריז וקמח קל בצורת (12 כוס) מחבת Bundt ותחתית של הכנס מנהרת Bundt, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. שקדים בכף לתחתית המחבת.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
הכנס מנהרת מרכז מחבת Bundt.
אופים 38 עד 44 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. באמצעות סכין חדה או משונן, מיד לחתוך עוגה עודפת על גבי bundt ומחבתות להכניס מנהרה. בזהירות לשחרר להכניס מנהרה; להסיר. עוגה מגניב במחבת 10 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה קירור, הנחת בצד מנהרת העוגה למטה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת פודינג-למעט להשתמש 1 1/2 כוסות חלב. כאשר פודינג רותח, להסיר מן החום. מערבבים בחטיפי שוקולד לבן קצוצים עד שנמסו. מערבבים תמצית שקדים. מקררים כ 15 דקות או עד מוס מוגדר. כאשר העוגה קרירה, הפוך את העוגה ואת מוס הכפית למנהרה.
מניחים עוגה ממולאת בצד למטה על צלחת הגשה.
מפזרים אבקת סוכר אם תרצה. מאוחסן מכוסה במקרר.