אם יש לכם אפיית קקאו, גבינת שמנת, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת השוקולד של ביטי המכונה עוגת השוקולד הביתית הטובה ביותר, בראוניז עוגת שוקולד ללא גלוטן עם סירופ שוקולד ביתי, ו עוגת שוקולד ביתית עם ציפוי חלב חמאה שקדים שוקולד.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את המים, השמן, הווניל והחומץ; מערבבים היטב (הבלילה תהיה דקה).
מרכיבים שתצטרך
וניל
חומץ
מים
שמן בישול
3
יוצקים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת וחמאה עד רכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציפוי
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את הסוכר, הקקאו, המלח, החלב והווניל של הקונדיטורים; מערבבים היטב.
עוגת שוקולד עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.