קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד תותים ויקטוריאנית

עוגת שוקולד תותים ויקטוריאנית
עוגת שוקולד תות ויקטוריאנית אורכת כשעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 1018 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.74 דולר למנה. 84 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית וניל, קיצור, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44%. הציון הזה מוצק. עוגת שוקולד תות ויקטוריאנית, עוגת גרניום ויקטוריאנית ורדים וכריך לחתוך ויקטוריאני דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים מים וקקאו עד לתערובת אחידה; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה, קרם חמאה, סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד וסוכר קונדיטורים נוספים, לא חובהשבבי שוקולד וסוכר קונדיטורים נוספים, לא חובה
חבילה אחת (32 אונקיות) סוכר קונדיטוריםחבילה אחת (32 אונקיות) סוכר קונדיטורים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת הקקאו, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. מחבתות בצורת לב.
5
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
פורסים 10 תותים; לְהַפְרִישׁ. טובלים את יתרת התותים השלמים בשוקולד מומס, כשלושה רבעים למעלה; נותנים לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה; מקררים עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
להקפאה, לקיצור שמנת וסוכר קונדיטורים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית; מוסיפים מים בהדרגה, מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מורחים בין השכבות ומעל למעלה ודפנות העוגה. מניחים בצד להתייצבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
לציפוי, מחממים שוקולד צ'יפס ושמנת בסיר קטן על אש בינונית עד שהשוקולד נמס, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מורחים על עוגה חלבית עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
לפני ההגשה מסדרים שתי שורות של תותים פרוסים על גבי העוגה בצורת לב. ממלאים את המרכז בשברי שוקולד ומפדרים בסוכר קונדיטורים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
13
מניחים תותים טבולים סביב הבסיס. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת שוקולד בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טרפתן מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
טרפתן מרלו
טרפתן מרלו
על האף, תווים פרחוניים של סיגלית כתוש מובילים את הדרך לניחוחות פירות כהים של דובדבנים שחורים, שזיפים בשלים ופטל שחור של הקיץ. ניחוחות מורכבים שממשיכים להתפתח בכוס. בחיך, היין מובנה ומאוזן היטב, מציע טעמים של פטל שחור ושזיף, עם רמז של שוקולד מריר ועור משובח. תחושת הפה מלאה ועשירה, עם טאנינים קטיפתיים רכים שממשיכים דרך היינות לטווח ארוך טעים עם ברווז, עוף על האש, שקדי חזיר מזוגגים בדובדבנים, מנות בקר וטלה, פסטות על בסיס עגבניות ופיצה זיתים שחורים ופטריות. 89% מרלו, 8% מלבק, 2% קברנה פרנק, 1% קברנה סוביניון