עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף
עוגת שזיף-Cornmeal עם סורבה שזיף עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, ו עוגת שזיף.
הוראות
כדי להפוך את סורבה: רבע שזיפים, להשליך את הבורות, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. Purée שזיפים במעבד מזון עד חלקה. מסננים את פירה דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה בינונית, זורק את העורות. לא צריך להיות על 2 3/4 כוסות פירה. מערבבים את 1/2 כוס סוכר, מים, מלח, ומיץ לימון. טעם למתיקות ולהוסיף קצת יותר סוכר במידת הצורך. להכניס למקרר לפחות 2 שעות או עד לילה. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא עד scoopable, כ 4 שעות, בהתאם למקפיא שלך.
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350°f. גריז וקמח מחבת 9 1/2 אינץ ' springform. לנצל את עודף הקמח.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, וקינמון יחד בקערה. מערבבים את המלח ואת 1/2 כוס קמח תירס.
בקערה, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החלב, מיץ לימון ותמצית וניל. ב 3 תוספות, לסירוגין מערבבים את החומרים היבשים ואת החלב לתוך תערובת החמאה רק עד בשילוב.
מורחים חצי הבלילה במחבת מוכנה.
מניחים חצי מהשזיפים על בלילת העוגה. חזור עם הבלילה העוגה הנותרת ושזיפים שנותרו.
מפזרים את 1 כף קמח תירס על החלק העליון של העוגה.
אופים עד ששיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -50 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים פרוסה על כל צלחת עם כמה סורבה שזיף.
מראש: טעמו של העוגה מוכן בצורה הטובה ביותר ביום שבו אתם מתכננים להגיש אותה, אבל זה יכול להתבצע יום קדימה. אחסן בטמפרטורת החדר, עטוף היטב בניילון נצמד.