עוגת שזיפים הפוכה
עוגת שזיפים הפוכה דורשת כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 4. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 580 אוהדים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שזיפים הפוכה, עוגת שזיפים הפוכה, ו עוגת שזיפים הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה הקרביים של ramekins.
ממיסים חמאה וסוכר חום, יוצקים לתחתית של ramekins: להמיס 3/4 מקל (6 כפות) של החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים סוכר חום ומקציפים עד חלקה.
יוצקים לתוך תחתית ramekins החמאה, חלוקת רוטב חמאת סוכר באופן שווה ביניהם.
מסדרים שכבה של פרוסות שזיפים בתחתית כל ramekin.
לטאטא יחד מרכיבים יבשים לבלילה: בקערה נפרדת, להקציף במרץ יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
הפוך את הבלילה עוגה: השתמש במערבל חשמלי להכות יחד את מקל 1/2 הנותרים (1/4 כוס או 4 כפות) חמאה עם סוכר מגורען וגרידת תפוזים.
מוסיף את הביצים ווניל, לערבב לשלב.
לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח היבש ואת תערובת חלב חמאה (או חלב חמוץ לימון) לבלילה.
אופים: מחלקים את הבלילה בין ramekins.
מניחים את הרמקים על תבנית אפייה מעוטרת ומכניסים לתנור על המדף האמצעי.
אופים ב 177° במשך 35 עד 40 דקות, עד עוגות מוצקות למגע, וקיסם או שיפוד מוכנס במרכז לא יוצא עם הבלילה גלם על זה. (עשוי להיות רטוב ממיץ שזיפים.) להפוך את תבנית האפייה סביב חצי דרך דרך האפייה כדי להבטיח אפייה אפילו עבור כל העוגות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה עד שכבר לא חם למגע. הפעל סכין קיצוץ בקצוות של ramekins. הפוך על צלחת בעדינות להרים את הצלחת.
מגישים לבד או עם קצפת או גלידת וניל.