קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שזיפים ומסקרפונה

עוגת שזיפים ומסקרפונה
עוגת שזיף ומסקרפונה היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קרם פרש, דבש, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת שזיפים ומסקרפונה, עוגת שזיפים ומסקרפונה, ו טארט שזיפים עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. צלחת פאי קו עםקרום; קצוות crimp. אופה באופן מלא סרטנים עוגה לפי הוראות מתכון או תיבת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מניחים שזיפים בקערה גדולה; מוסיפים 1 1/2 כוססוגר ומיץ לימון. לגרד זרעים מחציתהחצי של שעועית וניל; לזרוק מעיל. תערובת Divideplum בין שני 13x9x2 " צלחות glassbaking, שזיפים הסדרת לחתוך לשוליים חופפים מעט. צלי untiljuices הם מבעבעים מעט מעוביםושזיפים רכים אבל לא מתפרקים, 40-60 דקות (זמן הבישול יהיה תלויהבשלנות של שזיפים).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו להתקרר מעט.
4
באמצעות מרית מחוררת, להעביר plumsto גיליון אפייה rimmed. לכסות looselywith פלסטיק לעטוף; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים מיצים bakingdishes לתוך סיר קטן. להביא boiland מבשלים עד מעובה מצטמצם כוס 1/2, 4-5 דקות; להגדיר זיגוג בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
שלב הנותרים 2 כפות סוכר, מסקרפונה, קרם fraîche, ודבש בקערה בינונית. לגרד זרעים מכתים חצי שעועית וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות על מהירות גבוהה untilmixture מחזיק פסגות המשרד (לא overbeat ormascarpone עשוי להתפתל). עשה קדימה: שזיפים,זיגוג, קרם mascarpone יכול להיות made1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מורחים קרם מסקרפונה באופן שווה overbottom של הקרום. מסדרים כמה חצאי שזיפים צוננים בחוזקה (אבל לא חופפים)בשכבה אחת מעל תערובת מסקרפונה.החל בקצוות של קרום העוגה, מארגןחצי שזיף מכתים על גבי שכבת הבסיס, חופפים בחוזקה ויוצרים ספירלה לגלות. העוגה אמורה להיות קצת במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
8
באמצעות מברשת מאפה, מורחים כמה זיגוג על שזיפים (אם זיגוג יש אש,לחמם בעדינות, הוספת 1 כף מים וwhisking להתמזג).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
חותכים עוגה לפרוסות. למעלה עם קצפת טפטוף עם סירופ שזיפים יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים