עוגת שזיפים ומסקרפונה
עוגת שזיף ומסקרפונה היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קרם פרש, דבש, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת שזיפים ומסקרפונה, עוגת שזיפים ומסקרפונה, ו טארט שזיפים עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. צלחת פאי קו עםקרום; קצוות crimp. אופה באופן מלא סרטנים עוגה לפי הוראות מתכון או תיבת.
מניחים שזיפים בקערה גדולה; מוסיפים 1 1/2 כוססוגר ומיץ לימון. לגרד זרעים מחציתהחצי של שעועית וניל; לזרוק מעיל. תערובת Divideplum בין שני 13x9x2 " צלחות glassbaking, שזיפים הסדרת לחתוך לשוליים חופפים מעט. צלי untiljuices הם מבעבעים מעט מעוביםושזיפים רכים אבל לא מתפרקים, 40-60 דקות (זמן הבישול יהיה תלויהבשלנות של שזיפים).
באמצעות מרית מחוררת, להעביר plumsto גיליון אפייה rimmed. לכסות looselywith פלסטיק לעטוף; צמרמורת.
יוצקים מיצים bakingdishes לתוך סיר קטן. להביא boiland מבשלים עד מעובה מצטמצם כוס 1/2, 4-5 דקות; להגדיר זיגוג בצד.
שלב הנותרים 2 כפות סוכר, מסקרפונה, קרם fraîche, ודבש בקערה בינונית. לגרד זרעים מכתים חצי שעועית וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות על מהירות גבוהה untilmixture מחזיק פסגות המשרד (לא overbeat ormascarpone עשוי להתפתל). עשה קדימה: שזיפים,זיגוג, קרם mascarpone יכול להיות made1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מורחים קרם מסקרפונה באופן שווה overbottom של הקרום. מסדרים כמה חצאי שזיפים צוננים בחוזקה (אבל לא חופפים)בשכבה אחת מעל תערובת מסקרפונה.החל בקצוות של קרום העוגה, מארגןחצי שזיף מכתים על גבי שכבת הבסיס, חופפים בחוזקה ויוצרים ספירלה לגלות. העוגה אמורה להיות קצת במרכז.
באמצעות מברשת מאפה, מורחים כמה זיגוג על שזיפים (אם זיגוג יש אש,לחמם בעדינות, הוספת 1 כף מים וwhisking להתמזג).
חותכים עוגה לפרוסות. למעלה עם קצפת טפטוף עם סירופ שזיפים יותר.