עוגת השזיפים לוקחת בערך 55 דקות מתחילתה ועד סופה. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 16 ומחירו 45 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 277 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שזיפים, קמח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כקינוח. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 26% . תבשיל בקר ושזיפים מיובשים , לחם לארוחת בוקר שזיפים , ועוגת 7 חלקים... עוגת וינטג' חלומית עשויה סקיני דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים בחום של 325 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שבוצעו בדיקות העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים מהתנור ומחוררים חורים בחלק העליון של העוגה בעזרת שיפוד עץ או פיק. מערבבים מיד את מרכיבי הזיגוג בסיר. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 2 דקות תוך ערבוב מתמיד; יוצקים זיגוג חם על העוגה החמה. מצננים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות