עוגת שזיפים מיושנת
אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו עוגת שזיפים, פרון רום פודינג עוגה, ו עוגת שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן ומחבת קמח או מחבת צינור.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, סודה, מלח, allspice, קינמון ואגוז מוסקט. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב שמן, ביצים וסוכר 1 1/2 כוס. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים תערובת קמח, לסירוגין עם 1 כוס חלב חמאה, החל וכלה מרכיבים יבשים. הכה היטב לאחר כל תוספת. מערבבים שזיפים מיובשים, פקאן ו 1 1/4 כפית וניל.
יוצקים לתוך שמן מקומח או מחבת צינור משומן ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז.
לעשות חורים גדולים, עמוקים בעוגה חמה ושופכים ציפוי בחורים ועל גבי עוגה קצת בכל פעם, נותן לו זמן לספוג.
לציפוי: בסיר, מעל חום בינוני, לבשל חמאה, 3/4 כוס חלב, סירופ תירס ו 1 1/2 כוס סוכר עד סוכר וחמאה להמיס.
הסר מהחום ולהוסיף 2 כפיות וניל ומערבבים.