עוגת שזיפים עם בצק שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שזיף עם קרום מאפה שקדים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שקדים לבנים, קינמון, ריבת תות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, שזיף ומאפה שקדים, ו עוגת בצק עם אגס ושזיפים עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור המילוי: למלא סיר גדול באמצע הדרך עם מים ולהביא לרתיחה. בעוד המים רותחים, לקחת סכין קיצוץ לחתוך X 1/2 אינץ ' על החלק התחתון של כל שזיף. תניח בצד. ממלאים קערה גדולה בקרח ומים ומניחים בצד. כאשר המים רותחים, בעדינות טיפה שזיפים לתוך מים במשך 30 עד 45 שניות.
הסר עם כפית מחוררת ומיד לשקוע במי קרח במשך 2 עד 3 דקות.
הסר ושזיפים יבשים בעדינות עם מגבת נייר. מעל קערה בגודל בינוני, להסיר עורות שזיפים - הם צריכים להחליק די בקלות. פרוסת שזיפים במחצית ולהסיר בורות. לזרוק עם סוכר, קינמון, ומיץ לימון ולהניח בצד.
עבור הקרום: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לטחון את השקדים במעבד מזון עד שהם פירור בסדר.
מוסיפים את קמח המאפה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וסוכר לשקדים במעבד ודופק 5 פעמים כדי לשלב.
מוסיפים חמאה ושמן ודופק במשך כ -20 שניות, עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים.
הוסף את הלבן ביצה ודופק נוסף 20 עד 30 פעמים, עד תערובת יוצרת כדור, להיות בטוח לא יתר תהליך. הבצק יחזיק מעמד, אבל יהיה קצת דביק. באופן שווה לחץ על הבצק לתחתית וצדדים מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נתיק.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד פני השטח של טארט הוא כבר לא מבריק.
מניחים פגז טארט על סדין עוגיות. לזרוק חצאי שזיף במיצים שלהם בקערה. סדר שזיפים, לחתוך בצד למטה, במעטפת טארט, צפיפות שזיפים רבים ככל שאתה יכול לתוך טארט.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הפרי הוא רך מעט אבל עדיין מוצק.
חום משמר מעל להבה נמוכה או במיקרוגל עד מותך.
שלב עם מים ומברשת פני השטח של טארט.