עוגת שטרויזל אגס תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים-אגס שטרויזל. והוא מספק כ 20 מנות . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו קרומי פאי מוכנים לשימוש, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, עוגת קפה שטרויזל תפוח (ציפוי שטרויזל פקאן), ו שטרויזל אגס.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לזרוק תפוחים ואגסים עם 1/2 כוס הסוכר החום, טפיוקה וקינמון בקערה גדולה.
מערבבים קמח ונותר 1/4 כוס סוכר חום בקערה בינונית.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים באגוזים; להפריש.
הכן את קרום העוגה בצלחת פאי 9 אינץ ' לפי הוראות החבילה. ממלאים בתערובת פירות; למעלה עם תערובת פירור.
אופים 45 עד 50 דקות או עד מיצים ליצור בועות כי פרץ לאט. מגניב.