עוגת שיבולת שועל עם קוקוס
עוגת שיבולת שועל עם קוקוס יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 284 קלוריות . תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם חלב, תמצית וניל, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת שיבולת שועל קוקוס , עוגת שיבולת שועל קוקוס פקאן , ועוגת שיבולת שועל אגוזי מלך עם קוקוס .
הוראות
בקערה קטנה, יוצקים מים רותחים על שיבולת שועל; לתת לעמוד 5 דקות. בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת שיבולת השועל, מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים מביאים בסיר קטן את הסוכר החום, החמאה והחלב לרתיחה על אש בינונית.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הקוקוס, האגוזים והוניל.
יוצקים על עוגה חמה. מצננים לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת שיבולת שועל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.