קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיבולת שועל שוקולד

עוגת שיבולת שועל שוקולד
עוגת שיבולת שועל שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חצי מתכון בצק קל לעוגה, אגוז מוסקט, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הקרום: מחממים את התנור ל-425 ° F. בשורה התחתונה של קרום העוגה המצונן בנייר כסף או קלף וממלאים אותו במשקולות עוגה (אני משתמש מחדש בשעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 15 דקות על המתלה התחתון של התנור, מסתובבים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הסר את המשקולות ואת אניה ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד החלק התחתון של העוגה מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את הקליפה מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הפוך את גנאש: דק קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה עם המלח. בסיר בגודל בינוני, להגדיר מעל חום בינוני, להביא את השמנת הכבדה רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר מהתנור ומיד לשפוך את הקרם על השוקולד. אפשר לשוקולד לשבת במשך 2 דקות, ואז מערבבים עד הגנאש הוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים את הגנאש לתחתית פגז העוגה המקורר ומניחים במקרר עד הגנאש התקשח, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
הפוך את ציפוי שיבולת השועל ואופים: מחממים את התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הסירופ, מולסה, סוכר חום, וניל, מלח, אגוז מוסקט. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצה וחלמונים, ולאחר מכן להוסיף את החומרים בקערה הגדולה, ולהקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שיבולת שועלשיבולת שועל
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיף את שיבולת השועל מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
9
יוצקים תערובת שיבולת שועל מעל החלק העליון של גנאש צונן ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב, 15-20 דקות. אם הקרום הופך כהה מדי, במקום כתמים של רדיד סביב הקצוות כדי להגן עליו מפני החום. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ