קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיבולת שועל שוקולד

עוגת שיבולת שועל שוקולד
עוגת שיבולת שועל שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חצי מתכון בצק קל לעוגה, אגוז מוסקט, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הקרום: מחממים את התנור ל-425 ° F. בשורה התחתונה של קרום העוגה המצונן בנייר כסף או קלף וממלאים אותו במשקולות עוגה (אני משתמש מחדש בשעועית יבשה למטרה זו) ואופים במשך 15 דקות על המתלה התחתון של התנור, מסתובבים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר את המשקולות ואת אניה ואופים במשך 15 דקות נוספות, עד החלק התחתון של העוגה מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את הקליפה מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הפוך את גנאש: דק קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה עם המלח. בסיר בגודל בינוני, להגדיר מעל חום בינוני, להביא את השמנת הכבדה רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר מהתנור ומיד לשפוך את הקרם על השוקולד. אפשר לשוקולד לשבת במשך 2 דקות, ואז מערבבים עד הגנאש הוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים את הגנאש לתחתית פגז העוגה המקורר ומניחים במקרר עד הגנאש התקשח, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
הפוך את ציפוי שיבולת השועל ואופים: מחממים את התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הסירופ, מולסה, סוכר חום, וניל, מלח, אגוז מוסקט. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצה וחלמונים, ולאחר מכן להוסיף את החומרים בקערה הגדולה, ולהקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שיבולת שועלשיבולת שועל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיף את שיבולת השועל מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
9
יוצקים תערובת שיבולת שועל מעל החלק העליון של גנאש צונן ולהפיץ אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10
אופים עד החלק העליון של העוגה הוא חום זהוב, 15-20 דקות. אם הקרום הופך כהה מדי, במקום כתמים של רדיד סביב הקצוות כדי להגן עליו מפני החום. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®