עוגת שיפון בננה
עוגת שיפון בננה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 8 גרם שומן ובסך הכל 273 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית וניל, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. עם ציון ספונקולרי של 17%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: עוגת שיפון קקאו חמה {The Cake Slice Bakers}, עוגת שיפון קקאו חמה {The Cake Slice Bakers} ועוגת שיפון.
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. טורפים בקערה את החלמונים, השמן, המים והוניל; להוסיף לחומרים היבשים יחד עם הבננות. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה גדולה נוספת ועם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרים קצף נוקשה. מקפלים לתערובת חלמונים.
מזלפים בעדינות את הבלילה לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר את כיסי האוויר.
אופים על הרשת הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הופכים מיד תבנית אפייה; להתקרר לחלוטין. הפעילו סכין מסביב לדפנות ומרכז הצינור של המחבת. הופכים עוגה על צלחת הגשה; הכפור העליון והצדדים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את מרלו היהלומים של פרנסיס פורד קופולה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אוסף יהלומים מרלו
מרלו שימש באופן מסורתי כדי למזג רכות ועושר לתוך תערובות קברנה, אך כעת הפך לאחד היינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. מרלו תווית כחולה מסדרת היהלומים פרנסיס קופולה משנת 1999 הוא נדיב ומפואר. הוא עשוי עם כמויות קטנות של סירה וקברנה סוביניון כדי להוסיף אישיות וריפוי ארומטיים. המרלו מיושן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות עד שלוש שנים במשך שמונה חודשים. באף בולטים ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מהפרי המשתלבים עם איכות הטוסט המסוגננת מעץ האלון. בחיך, טעמי הפטל הניתנים לזיהוי וטעמי הפירות הכחול הצפוף והריבתי משתלבים עם המבנה האלגנטי של היינות כדי לתמוך בגימור המסוגנן והארוך. מרלו מסדרת היהלומים 1999 מזמין במיוחד עם עושר ומשיכה גדולים; זה ניתן לשתייה עכשיו או שניתן להניח אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.