קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיפון ליים

עוגת שיפון ליים
עוגת שיפון ליים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 12 ומחירו 70 סנט למנה . מנה אחת מכילה 374 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, ביצים, שמן קנולן וסוכר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . עם ציון של 15% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קוקוס ליים שיפון , קינוח ליים שיפון , ופשטידת שיפון ליים .

הוראות

1
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
2
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה אחרת טורפים את החלמונים, המים, השמן, מיץ הליים, קליפת הליים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים חמוצים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'תפוחים חמוצים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
זנים של פטריותזנים של פטריות
קליפת לייםקליפת ליים
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
זילוף לציפויזילוף לציפוי
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
3
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה אחרת מקציפים חלבונים ושמנת טרטר עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
2/3 כוס סוכריות מנטה רכות מרוסקות2/3 כוס סוכריות מנטה רכות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
4
כף בעדינות לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
5
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר את כיסי האוויר.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
6
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-325 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שהעוגה קופצת בחזרה כאשר נוגעים בה קלות. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה. הפעילו סכין מסביב לדפנות ולצינור המרכזי של המחבת; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
7
לקבלת קרם ליים, בסיר קטן כבד על אש בינונית, טורפים את הביצים, הסוכר, מיץ הליים, הקליפה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
קרם לייםקרם ליים
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
8
להוסיף חמאה; מבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה שמנמןבייגלה שמנמן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
9
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות. מכסים ומקררים עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
10
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים פנימה 1-1/2 כוסות קצף.
מרכיבים שתצטרך
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
11
חותכים את העוגה לרוחב לשתי שכבות.
12
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים בשארית הקמח. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת; מורחים קצפת מעל ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מנוקזותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, לא מנוקזות
13
מקשטים בקליפת ליים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לייםקליפת ליים

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "