קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שיפון ללא גלוטן

עוגת שיפון ללא גלוטן
אם יש לך מסטיק xanthan, קרם של טרטר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה), בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ו ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא יחד סוכר מגורען, קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan בקערה בינונית. תניח בצד. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה, מים, שמן צמחי, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הוסף מרכיבים יבשים whisked.
4
מערבבים עד הבלילה עבה הוא עבה וחלק.
5
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב חלבונים ביצה קרם של טרטר. שוט במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים חלבון ביצה מוקצף, רבע בכל פעם, לבלילה. מקפלים, דואגים לא לרוקן את הבלילה, עד שלא יישארו גושים גדולים של חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
הבלילה כפית לתוך ungreased 10 אינץ צינור (מזון מלאך) פאן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים עד העוגה הוא חום זהוב וקפיצים בחזרה למגע, כשעה אחת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור ומיד להפוך מחבת או על הרגליים כי הם על המחבת או על הצוואר של בקבוק בירה או יין. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במהופך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
כדי להסיר עוגה מחבת, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של העוגה ומסביב לצינור. להפוך את העוגה על צלחת הגשה. חנות עוגה, מכוסה, על הדלפק עד ארבעה ימים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף