עוגת שיפון ללא גלוטן
אם יש לך מסטיק xanthan, קרם של טרטר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה), בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ו ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
לטאטא יחד סוכר מגורען, קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan בקערה בינונית. תניח בצד. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה, מים, שמן צמחי, תמצית וניל.
הוסף מרכיבים יבשים whisked.
מערבבים עד הבלילה עבה הוא עבה וחלק.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב חלבונים ביצה קרם של טרטר. שוט במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס.
מוסיפים חלבון ביצה מוקצף, רבע בכל פעם, לבלילה. מקפלים, דואגים לא לרוקן את הבלילה, עד שלא יישארו גושים גדולים של חלבונים ביצה.
הבלילה כפית לתוך ungreased 10 אינץ צינור (מזון מלאך) פאן.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב וקפיצים בחזרה למגע, כשעה אחת.
הסר מהתנור ומיד להפוך מחבת או על הרגליים כי הם על המחבת או על הצוואר של בקבוק בירה או יין. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במהופך.
כדי להסיר עוגה מחבת, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של העוגה ומסביב לצינור. להפוך את העוגה על צלחת הגשה. חנות עוגה, מכוסה, על הדלפק עד ארבעה ימים.