קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שיפון ללא גלוטן

עוגת שיפון ללא גלוטן
אם יש לך מסטיק xanthan, קרם של טרטר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה), בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ו ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד סוכר מגורען, קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan בקערה בינונית. תניח בצד. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה, מים, שמן צמחי, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הוסף מרכיבים יבשים whisked.
4
מערבבים עד הבלילה עבה הוא עבה וחלק.
5
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב חלבונים ביצה קרם של טרטר. שוט במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים חלבון ביצה מוקצף, רבע בכל פעם, לבלילה. מקפלים, דואגים לא לרוקן את הבלילה, עד שלא יישארו גושים גדולים של חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
הבלילה כפית לתוך ungreased 10 אינץ צינור (מזון מלאך) פאן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עד העוגה הוא חום זהוב וקפיצים בחזרה למגע, כשעה אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור ומיד להפוך מחבת או על הרגליים כי הם על המחבת או על הצוואר של בקבוק בירה או יין. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במהופך.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
כדי להסיר עוגה מחבת, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של העוגה ומסביב לצינור. להפוך את העוגה על צלחת הגשה. חנות עוגה, מכוסה, על הדלפק עד ארבעה ימים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי