קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שיפון ללא גלוטן

עוגת שיפון ללא גלוטן
אם יש לך מסטיק xanthan, קרם של טרטר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת אספרסו שיפון (ללא אגוז, ללא סויה), בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, ו ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא יחד סוכר מגורען, קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan בקערה בינונית. תניח בצד. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה, מים, שמן צמחי, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הוסף מרכיבים יבשים whisked.
4
מערבבים עד הבלילה עבה הוא עבה וחלק.
5
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב חלבונים ביצה קרם של טרטר. שוט במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים חלבון ביצה מוקצף, רבע בכל פעם, לבלילה. מקפלים, דואגים לא לרוקן את הבלילה, עד שלא יישארו גושים גדולים של חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
7
הבלילה כפית לתוך ungreased 10 אינץ צינור (מזון מלאך) פאן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים עד העוגה הוא חום זהוב וקפיצים בחזרה למגע, כשעה אחת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר מהתנור ומיד להפוך מחבת או על הרגליים כי הם על המחבת או על הצוואר של בקבוק בירה או יין. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במהופך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
כדי להסיר עוגה מחבת, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של העוגה ומסביב לצינור. להפוך את העוגה על צלחת הגשה. חנות עוגה, מכוסה, על הדלפק עד ארבעה ימים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'