קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שיפון קוקוס

עוגת שיפון קוקוס
. אם יש לך תמצית vanillan, מלח, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שיפון קוקוס, עוגת שיפון ליים קוקוס, ו עוגת שיפון קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים היטב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את שמן הירקות, חלמונים, מים, תמצית וניל, תמצית שקדים. הכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
תמצית שקדיםתמצית שקדים
אבקת אפייהאבקת אפייה
שמן צמחישמן צמחי
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
3
בקערה גדולה לנצח את החלבונים ביצה ואת הקרם של טרטר עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת חלמון הביצה בהדרגה על חלבוני ביצה מוכים לקפל עד רק מעורבב. מקפלים פנימה את הקוקוס המתפורר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
5
יוצקים הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ungreased.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 55 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר. העליון יקפוץ בחזרה כאשר נגע קלות. הפעל מחבת הפוך עד העוגה הוא מגניב לפני הסרת מחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
הסר עוגה מקורר מחבת וכפור אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת