עוגת שיפון קוקוס
. אם יש לך תמצית vanillan, מלח, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שיפון קוקוס, עוגת שיפון ליים קוקוס, ו עוגת שיפון קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים היטב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את שמן הירקות, חלמונים, מים, תמצית וניל, תמצית שקדים. הכה עד חלקה.
בקערה גדולה לנצח את החלבונים ביצה ואת הקרם של טרטר עד פסגות נוקשות טופס.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה בהדרגה על חלבוני ביצה מוכים לקפל עד רק מעורבב. מקפלים פנימה את הקוקוס המתפורר.
יוצקים הבלילה למחבת צינור 10 אינץ ungreased.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 55 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר. העליון יקפוץ בחזרה כאשר נגע קלות. הפעל מחבת הפוך עד העוגה הוא מגניב לפני הסרת מחבת.
הסר עוגה מקורר מחבת וכפור אם תרצה.