קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיפון שוקולד של ג'ון ווייט עם קרם חמאה קרמל מלוח

עוגת שיפון שוקולד של ג'ון ווייט עם קרם חמאה קרמל מלוח
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת השוקולד שיפון של ג'ון ווייט עם קרם חמאה קרמל מלוח יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שוקולד, גלגלית זהב סוכר, משחת שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרמל מלוח, חמאת בוטנים וגלידת צ'יפס מצופה שוקולד, ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, ו חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז קו 25 ס " מ עגול עוגת פח עמוק עם אפיית קלף. בקערה גדולה, מערבבים את השמן, חלמונים ביצה, להדביק וניל, סוכר גלגלית ומים 200ml עד לשלב היטב. לנפות את אבקת הקקאו ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
נייר אורזנייר אורז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנפות את הקמח, ביקרבונט ומלח כפית 1. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה עם כפית מתכת גדולה ומערבבים עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעדינות לשפוך את התערובת לתוך פח העוגה שלך, ואז לדפוק אותו על משטח העבודה פעמיים כדי לגרש כל כיסי אוויר גדולים.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
אופים עבור 1 שעה 10 דקות או עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר בעדינות דחף שיפוד מוכנס יוצא נקי. (כיסוי עם רדיד לאחר 1 hr אם העוגה מתחילה לקבל כהה מדי.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
הסר מהתנור, להתקרר בפח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט גדול לקלף את הקלף. השאר עד העוגה הוא מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הפוך את הדובדבן הכרמל המלוח בעוד העוגה אופה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
8
מחממים את הסוכר החום, כפית מלח ושמנת בסיר עד שהסוכר נמס. בועה במשך כמה דקות, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין. מקציפים את החמאה עד חלקה, יוצקים את תערובת הקרם מקורר ולהמשיך לערבב עד מוקצף ברכות. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
כדי להפוך את גנאש, לחמם את הקרם עד רק רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
10
הסר מהחום ושופכים על השוקולד. השאירו לעמוד במשך כמה דקות עד השוקולד נמס ויש לך עקביות רוטב חלקה. השאירו להתקרר בטמפרטורת החדר עד ganache הוא עובי צנרת, ולאחר מכן להעביר שקית צנרת מצויד זרבובית כוכב. כדי לסיים את העוגה, לחתוך לשניים ולמלא עם קרם חמאה קרמל מלוח. צינור קוצים גבוהים של גנאש שוקולד על גבי לקשט עם גבישי מלח הים. ישמור עד 2 ימים במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.