עוגת שיפון שוקולד של ג'ון ווייט עם קרם חמאה קרמל מלוח
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת השוקולד שיפון של ג'ון ווייט עם קרם חמאה קרמל מלוח יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שוקולד, גלגלית זהב סוכר, משחת שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרמל מלוח, חמאת בוטנים וגלידת צ'יפס מצופה שוקולד, ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, ו חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
גריז קו 25 ס " מ עגול עוגת פח עמוק עם אפיית קלף. בקערה גדולה, מערבבים את השמן, חלמונים ביצה, להדביק וניל, סוכר גלגלית ומים 200ml עד לשלב היטב. לנפות את אבקת הקקאו ולהקציף עד חלקה.
לנפות את הקמח, ביקרבונט ומלח כפית 1. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה עם כפית מתכת גדולה ומערבבים עד שהכל משולב היטב.
בעדינות לשפוך את התערובת לתוך פח העוגה שלך, ואז לדפוק אותו על משטח העבודה פעמיים כדי לגרש כל כיסי אוויר גדולים.
אופים עבור 1 שעה 10 דקות או עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר בעדינות דחף שיפוד מוכנס יוצא נקי. (כיסוי עם רדיד לאחר 1 hr אם העוגה מתחילה לקבל כהה מדי.)
הסר מהתנור, להתקרר בפח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט גדול לקלף את הקלף. השאר עד העוגה הוא מגניב לחלוטין.
הפוך את הדובדבן הכרמל המלוח בעוד העוגה אופה.
מחממים את הסוכר החום, כפית מלח ושמנת בסיר עד שהסוכר נמס. בועה במשך כמה דקות, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין. מקציפים את החמאה עד חלקה, יוצקים את תערובת הקרם מקורר ולהמשיך לערבב עד מוקצף ברכות. צמרמורת עד צורך.
כדי להפוך את גנאש, לחמם את הקרם עד רק רותחים.
הסר מהחום ושופכים על השוקולד. השאירו לעמוד במשך כמה דקות עד השוקולד נמס ויש לך עקביות רוטב חלקה. השאירו להתקרר בטמפרטורת החדר עד ganache הוא עובי צנרת, ולאחר מכן להעביר שקית צנרת מצויד זרבובית כוכב. כדי לסיים את העוגה, לחתוך לשניים ולמלא עם קרם חמאה קרמל מלוח. צינור קוצים גבוהים של גנאש שוקולד על גבי לקשט עם גבישי מלח הים. ישמור עד 2 ימים במקום קריר.