עוגת שיש שוקולד כפולה
עוגת שיש שוקולד כפולה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 489 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שיש שוקולד-ים, עוגת שיש שוקולד, ו עוגת שיש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים קמח מחבת צינור 10 אינץ'.
שלב 1/3 כוס של קוקה ו 1/2 כוס הסוכר הלבן ולערבב היטב.
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד נוקשה, ולהניח בצד.
בקערה אחרת, שמנת החמאה עם 1 כוס הסוכר והסוכר החום. מקציפים בחלמונים, ואז וניל ושמנת חמוצה.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה. הכה לתוך התערובת מוקרם. מערבבים על 1/3 של החלבונים ביצה לתוך הבלילה כדי להאיר אותו ולאחר מכן לקפל את השאר בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים על 1/4 של הבלילה לתוך מחבת שפופרת משומנת ומשוריינת ומפזרים על 1/3 של תערובת קקאו סוכר. המשך לחזור על שכבות, מסתיים עם הבלילה. עם סכין, בעדינות לסובב את תערובת הבלילה וקקאו יחד
אופים ב 325 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 3/4 שעות, או עד שהוא בדיקות נעשה עם קיסם.
בואו להתקרר על מדף. עושה 16 עד 20 מנות.