עוגת שכבות אננס הפוכה
עוגת שכבות אננס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם ביצים, סוכר מגורען, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה די גרוע. נסו 3 שכבה הפוכה עוגת תפוחים פקאן ארוחת בוקר, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/2 כוס חמאה; לשפוך באופן שווה לתוך 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. סוכר עליון בכל מחבת באופן שווה עם אננס ופקאנים. הניחו מחבתות בצד.
מקציפים הנותרים 1/4 כוס חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת קיצור לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל. הבלילה כפית באופן שווה על תערובת אננס במחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; הפוך על מדפי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים שכבת עוגה 1, אננס בצד למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים למעלה עם 1/2 כוס קצפת ציפוי.
מניחים את השכבה הנותרת, בצד אננס למעלה, על גבי.
מורחים למעלה וצדדים של עוגה עם הנותרים קצפת ציפוי.