קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות גזר קלאסית

עוגת שכבות גזר קלאסית
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 604 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שיני קרקע, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת שכבות גזר קלאסית עם ציפוי גבינת שמנת וניל, עוגת שכבות שוקולד קלאסית, ו עוגת שכבת קוקוס קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 2 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, allspice וציפורן. בקערה אחרת, להקציף סוכר, שמן, חלב חמאה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
יוצקים תערובת שמן לתוך תערובת קמח ומערבבים רק עד לחלח באופן שווה. מקפלים פנימה גזר.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
3
לגרד את הבלילה לתוך מחבתות עוגה; חלקה צמרות.
4
אופים עד שהעוגות חומות זהובות וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
בואו עוגות להתקרר במחבתות על מתלה חוט במשך 10 דקות, ואז להפוך עוגות על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
הפוך ציפוי: בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח גבינת שמנת וחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
מוסיפים סוכר חום ווניל ומכים עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
סוכרסוכר
8
מוסיפים את הסוכר והמלח של הממתקים ומכים במהירות נמוכה עד לקבלת חלקה ומפיצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מלחמלח
1
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה, כפית על זיגוג כוס 1 למרכז, וממרחים עם סכין או מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
2
מניחים שכבה שנייה על גבי ומפיצים שאריות זיגוג מעל וצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים2חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר מגוררגזר מגורר2חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)