עוגת שכבות דלעת-פרלין
אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת שכבות דלעת-פרלין עשויה להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא יספק כ 28 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 28 דקות. גשו לסופר וקנו ציפוי קצפת, ביצים, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת שכבות שוקולד פרלין, עוגת שכבות שוקולד-פרלין, ו עוגת שכבות שוקולד פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
שורה 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות עם קלף; ספריי עם ספריי בישול. חמאת מיקרוגל וסוכר 3/4 כוס בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 2 דקות. מערבבים עד מעורבב.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות; מחבתות להטות כדי לכסות באופן שווה תחתית. שמור 1 כף. אגוזים; מפזרים אגוזים הנותרים על תערובת חמאה במחבתות. מקציפים תערובת עוגה, דלעת, מים, שמן וביצים בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב; לשפוך על אגוזים במחבתות.
אופים 26 עד 28 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. עוגות מגניב ב 10 דקות מחבתות. לשחרר עוגות מצדדים של מחבתות עם סכין. הפוך עוגות על מדפים חוט; להסיר בעדינות מחבתות קלף. עוגות מגניבות לחלוטין.
מקציפים גבינת שמנת, חלב וסוכר שנותר בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב. מערבבים בעדינות בשוט מגניב.
מחסנית שכבות עוגה, צדדים פרליין עד, על צלחת הגשה, מתפשט מחצית תערובת גבינת שמנת בין שכבות.
מורחים את תערובת גבינת השמנת הנותרים על גבי העוגה; מפזרים אגוזים שמורים.