עוגת שכבות לימון ללא גלוטן
עוגת שכבות לימון ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שכבה משולשת (גלם, ללא גלוטן, טבעוני, ללא סויה, נמוך סוכר), עוגת שכבות אוכמניות מאוד-ללא גלוטן, ו עוגת שכבות וניל ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית ולחמם מראש את התנור ל 177°.
מברשת 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם שמן קנולה. בשורה התחתונה של כל מחבת עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ולאחר מכן שמן את הנייר.
להרכיב את תערובת הקמח: לשים את כל החומרים לתוך מיכל אטום אטום sealable ולנער עד בשילוב היטב.
לטאטא יחד את תערובת הקמח, מלח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan עד בשילוב היטב. מערבבים יחד את החלב, שמן קנולה, וניל, וגלידה בקערה אחרת.
היכו יחד את הסוכר והביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית רק עד בשילוב, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את תערובות הקמח והחלב לסירוגין בקבוצות, החל וכלה בתערובת הקמח וערבוב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות העוגה, מחליקים את צמרות, ואופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
מגניב את שכבות העוגה במחבתות על מדפים 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה של שכבת עוגה אחת ולהפוך מתלה מעל מחבת עוגה, ולאחר מכן להפוך את העוגה על מתלה. חזור עם השכבה השנייה.
לקלף את הנייר ואת שכבות מגניב לחלוטין.
להקציף יחד את ההתלהבות, מיץ לימון, סוכר, חלמונים, קמצוץ של מלח, ואת מסטיק guar בסיר כבד 1 ליטר.
מוסיפים את החמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטאטא כל הזמן, עד הקרד הוא עבה מספיק כדי להחזיק את הסימנים של מקצף ואת הבועות הראשונות מופיעות על פני השטח, על 5 דקות.
מיד לשפוך את קרד חם לתוך קערה, ואז לכסות את פני השטח עם נייר שעווה וצינה עד קר, על 30 דקות.
לקבלת ציפוי: לנצח את החמאה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את הסוכר של הממתקים, מיץ לימון, תמצית וגרידת, ולאחר מכן לערבב עד שמנת וחלק, על 2 דקות.
כפור עוגה: חצי כל שכבת עוגה אופקית באמצעות סכין משונן ארוך.
מורחים את החצי התחתון של כל שכבת עוגה עם חצי של לימון curd, ולאחר מכן העליון עם שאר שכבות העוגה כדי ליצור שתי עוגות sandwiched.
שים עוגה אחת בסנדוויץ 'על דוכן עוגה או על מגש ופסק ציפוי ½ כוס ערמות מעל, ולאחר מכן לכסות עם עוגה נשארת בסנדוויץ'. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של עוגה עם נשאר ציפוי.