עוגת שכבות לימון ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שכבה משולשת (גלם, ללא גלוטן, טבעוני, ללא סויה, נמוך סוכר), עוגת שכבות אוכמניות מאוד-ללא גלוטן, ו עוגת שכבות וניל ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית ולחמם מראש את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם שמן קנולה. בשורה התחתונה של כל מחבת עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ולאחר מכן שמן את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להרכיב את תערובת הקמח: לשים את כל החומרים לתוך מיכל אטום אטום sealable ולנער עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
לטאטא יחד את תערובת הקמח, מלח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan עד בשילוב היטב. מערבבים יחד את החלב, שמן קנולה, וניל, וגלידה בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthan
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
תערובת קמח
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
היכו יחד את הסוכר והביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית רק עד בשילוב, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את תערובות הקמח והחלב לסירוגין בקבוצות, החל וכלה בתערובת הקמח וערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות העוגה, מחליקים את צמרות, ואופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מגניב את שכבות העוגה במחבתות על מדפים 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה של שכבת עוגה אחת ולהפוך מתלה מעל מחבת עוגה, ולאחר מכן להפוך את העוגה על מתלה. חזור עם השכבה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
רול פירות צהוב אחד
8
לקלף את הנייר ואת שכבות מגניב לחלוטין.
1
להקציף יחד את ההתלהבות, מיץ לימון, סוכר, חלמונים, קמצוץ של מלח, ואת מסטיק guar בסיר כבד 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מסטיק גואר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים את החמאה ומבשלים על חום נמוך בינוני, מטאטא כל הזמן, עד הקרד הוא עבה מספיק כדי להחזיק את הסימנים של מקצף ואת הבועות הראשונות מופיעות על פני השטח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
להקציף בתמצית.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מיד לשפוך את קרד חם לתוך קערה, ואז לכסות את פני השטח עם נייר שעווה וצינה עד קר, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לקבלת ציפוי: לנצח את החמאה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את הסוכר של הממתקים, מיץ לימון, תמצית וגרידת, ולאחר מכן לערבב עד שמנת וחלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
קפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
כפור עוגה: חצי כל שכבת עוגה אופקית באמצעות סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מורחים את החצי התחתון של כל שכבת עוגה עם חצי של לימון curd, ולאחר מכן העליון עם שאר שכבות העוגה כדי ליצור שתי עוגות sandwiched.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
8
שים עוגה אחת בסנדוויץ 'על דוכן עוגה או על מגש ופסק ציפוי ½ כוס ערמות מעל, ולאחר מכן לכסות עם עוגה נשארת בסנדוויץ'. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של עוגה עם נשאר ציפוי.