עוגת שכבות פאדג'קלה
צריך קינוח צמחוני? עוגת שכבות פאדג'קלה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. לכו לחנות ותרימו אבקת אפייה, תהליך הולנדי, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות וניל עם ציפוי פאדג'קל (+מסיבת יום הולדת ראשונה!), עוגת שכבות פאדג', ו עוגת שכבות פאדג'.
הוראות
הכן את ציפוי גבינת שמנת שוקולד; כיסוי וצינה.
מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להגדיר מחבתות בצד.
מערבבים קמח ושאר החומרים בקערה גדולה; להכות במהירות נמוכה של מיקסר 30 שניות או עד החומרים הם לחים. מקציפים תערובת במהירות בינונית 2 דקות או עד היטב מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם אחת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב מחבתות 5 דקות על מתלה תיל. לשחרר שכבות מצדדים של מחבתות באמצעות מרית מתכת צרה, ולהפעיל על מדפים תיל. לקלף את נייר שעווה, להתקרר לחלוטין.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת, וממרחים עם ציפוי 1/2 גביע שוקולד קרם גבינה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; מורחים את שאריות הציפוי בצדדים והחלק העליון של העוגה. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.