עוגת שכבות קטיפה וקינמון אדומה עם ציפוי גבינת שמנת
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1584 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך קינמון, אבקת קקאו טבעית, כל המטרה קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3628 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שכבות קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת שכבות קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת מנטה, ו עוגת שכבות דלעת עם מילוי ג'ינג'ר כתום וזיגוג גבינת שמנת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ל 350 מעלות בנדיבות גריז שני, 9-x 2 אינץ מחבתות עם תרסיס שאינו מקל או shortening.In קערה בגודל בינוני, לאחר המדידה, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אבקת חלב חמאה ומלח. מערבבים יחד עם כפית. תניח בצד.
מערבבים את המים עם צביעת מזון ותמצית וניל. תניח בצד.באמצעות מערבל לעמוד עם קובץ מצורף משוט, להכות את החמאה במהירות נמוכה עד רך. (אם החמאה קרה, היא תתחמם במהירות מן המקצף - לוקח בערך 60 שניות).מוסיפים לאט סוכר בזרם יציב בצד הקערה. הגדל מהירות בינונית והכה במשך 2 דקות עד צהוב בהיר ורך. עצור את המיקסר לגרד את הצד והתחתון של הקערה עם מרית גומי גדולה.עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצים אחד בכל פעם ופעימה במשך 20 שניות לאחר כל תוספת. הגבר את מהירות המיקסר למדיום והכה את התערובת במשך 2 דקות. הקפד להשתמש טיימר מטבח כדי לעזור לך לעקוב אחר הזמן. התערובת תהפוך רכה ואוורירית.
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 חלקים שווים, לסירוגין עם המים ב 2 חלקים שווים, מתחיל ומסתיים בקמח. (אם החלב קר, הבלילה יהיה קר מעט. זה בסדר. זה יבוא יחד כאשר אתה מוסיף את הקמח.)
מערבבים על נמוך ולעבוד במהירות, כך שאתה לא מעל לערבב.לאחר השלמת תוספת אחרונה של קמח, לעצור את המיקסר, לגרד את הצד והתחתון של הקערה עם מרית גומי גדולה.לאחר מכן, תן למיקסר לרוץ במשך 30 שניות על נמוך. הבלילה תהיה עבה ורך. עצור את המיקסר. אל תגזים.עם מרית גומי גדולה, לתת את הבלילה אחד או שניים קפלים מהירים לשלב כל קמח תועה או נוזל שנותר בצדדים ובתחתית הקערה. אל תמשיכו לערבב!מחלקים את הבלילה שווה לתוך המחבתות מוכנות קלות להחליק את צמרותיהם. המחבתות צריכות להיות בערך 1/2-מלאות.(אני משתמש בסולם המטבח שלי כדי להיות בטוח ששני המחבתות שוות)
אופים את שכבות העוגה במשך 20 עד 30 דקות או עד הדף מרגיש מוצק נותן מעט כאשר נגע. (מוכנס קיסם באמצע צריך להיות כמה פירורים לחים מצורפים, אבל לא הבלילה.) לשחרר את הצדדים עם מרית מתכת קטנה או סכין חדה. הפוך על מתלה עוגה ומניח זקוף להתקרר completely.In קערת ערבוב, תערובת חמאה וקיצור עד חלקה.
מוסיפים קמצוץ מלח, וניל וקינמון. תמשיך לערבב עד שיתמזג היטב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר 1 כוס בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. בסופו של דבר יהיה לך תערובת סמיכה מאוד. במהירות הגבוהה ביותר של המיקסר שלך, זרם בקרם ההצלפות הכבד - יוצקים נחמד ואיטי.המשך להכות במהירות גבוהה עד ציפוי הוא רך
מניחים חמאה בקערת ערבוב גדולה ומערבבים מעט.
מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עד בשילוב, כ -30 שניות.
מוסיפים וניל וסוכר ומערבבים על נמוך עד בשילוב. הגדל למהירות בינונית והכה עד שהוא מתחיל להיות רך. לאט להוסיף את הקרם קצת בכל פעם עד עקביות הרצוי הוא נפגשו. (אתה רוצה את זה עבה מספיק כדי להחזיק את הצורה של זה אם אתה הולך צינור על ורדים)הוספתי כמה צבע ג ' ל לבן בהיר בשלב זה כדי להפוך את הזיגוג שלי נחמד ולבן.הכה עד פלאפי, על 1 דקה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את שתי שכבות העוגה מקורר בחצי אופקית, מניב 4 שכבות עוגה (אתה יכול להשאיר את העוגה שלך כמו 2 שכבות עבות עם שכבה אחת של מילוי אם אתה מעדיף).למעלה כל שכבות עוגה עם כ 1 כוס של חמאה קינמון.כפור מחוץ לעוגה עם ציפוי גבינת שמנת וניל.אתה יכול ללכת iambaker.net כדי לעקוב אחר מדריך עוגת הוורדים שלה